Flere romancer? Chucklefish Fora

Tilsyneladende hvis du date flere Npc ‘ ere, får du en

Men en gave?? Uh jeg gav næsten alle buketter og fik aldrig nogen flack for det, men jeg gjorde det hele, før jeg blev gift. Den måde jeg ser mulighed for at polyarmorous relationer proberly også siger en masse om mig, og hvordan jeg ser poly-relationer. For en person som Penny på den anden side, at være en lærer, der vokser op i fattige og i en urolig husstand, ikke nødvendigvis gør du især konservative, og heller ikke konservatisme nødvendigvis udelukker denne form for forhold. Og jeg ønsker bestemt ikke min ægtefælle, tænker jeg jaloux på dem at holde kontakt med mennesker, de var venner med, før de selv mødte mig. Jeg siger ikke, at dating flere folk er tvivlsomme, jeg siger, at bedrage folk om, hvem du er dating, er tvivlsom. Men virkelig, hvor du har været at se på, jeg næppe se nogen, der her tale om lgbt-eller polygami, bortset fra en eller to tråd for et stykke tid siden, og nogle kommentarer om denne særlige tråd. Det er en enorm mængde af spillere, og måske, og jeg vil være liberal med det her og siger, at 10.000 af disse folk er ikke tilfredse nok med ægteskabet valg. Gør dem poly helt sikkert ikke, fordi det er en meget anderledes tilgang til relationer, og siger en masse ting om dine ideer og værdier af kærlighed. Men se, en (fantastisk) udvikler gør dette spil med sig selv, ønsker du virkelig, han gør forholdet funktioner bliver mere altomfattende en top prioritet. Jeg tror ikke, det er urimeligt at sige, at det at give buketter til alle, ville det kræve en lille smule jalousi. Jeg tror, bedrager dine partnere til at tro, at du er i et eksklusivt forhold, når du er i virkeligheden dating rundt, er meget tvivlsom moral. Så jeg var nødt til at fortsætte med at give ham ting dagligt for at sørge for, at han ikke bliver vred, er det sådan lige slået af en karakter, jeg ligesom ind i en anden opgave, at beskæftige sig med. Så til at ønske, at han var en forbedring af relationer, snarere end at de vigtigste funktioner, der er spillet ser ud som om du prøver at gøre dette spil mere om dig, end om blot at være en alle omkring awesome spil. TL;DR: Det er ikke nødvendigvis et harem, og er en meget mere nuanceret end et spil, kan sandsynligvis skildre. (Eller, som jeg med rimelighed kunne forventes, kan du prøve at forklare efter at have fået nogen søvn.) Anyway, det er bare mit syn på det. Jeg har ikke sagt nogen steder at jeg tror, dating flere mennesker er et problem, så.hvad er din pointe i forbindelse med denne erklæring til at begynde med.

Ægteskab - Stardew Valley Wiki

Stardew Valley Dating Flere Mennesker

107 Flere relationer : StardewValley - reddit

Generelt, den største hurdle i disse relationer, der arbejder i dette spil er ikke, at det ville være 'pludselig harem så at sige, men at der ( bortset fra bestemte dialog eller sådan, jeg har ikke romanced nogen, men Penny ) skildrer realistisk tid og diskussioner, der kræves for et par at acceptere potentialet i en polyamorous forholdet er næsten umuligt i et spil i alt, selv om denne ene. Selv hvis jeg får det forkert, bare at se ham gå fra at give mig til døde øjne til at tale om, hvordan han ønsker at tilbringe hele sit liv med mig, gnider mig på den forkerte måde, det føles mærkeligt og tog mig ud af det. Det er underligt, at dit forhold til Elliot går ned nogle gange på grund af, at, da de to er rigtig gode venner. Være respektfuld. 2. Ingen lav-indsats indlæg. 3. Ingen NSFW indhold. 4. Ingen spoilere i tråd titler. 5. Ingen promoverings-let ' s play eller stream links. 6. Ingen links til andre subreddits eller Disharmonier. 7. Ingen henvisning eller URL shortener links. 8. Ingen piratkopiering eller bede om gratis spil. 9. Alt indhold skal være engelsk. Links. Men jeg vil forestille mig at det ville være en masse ekstra arbejde for ConcernedApe--han, der allerede arbejder på detaljerede post-ægteskab dialog og begivenheder, kan jeg ikke forestille sig, hvor kompliceret tingene ville få, hvis flere ægtefæller, der skulle tages i betragtning for. I et perfekt spil, ting der kan gøres, for at sørge for, at din ægtefælle vil stole på dig, på trods af at uddele mayonaise til andre mennesker, men jeg føler en ligegyldighed og en automatisk accept føles for let givet. Essensen af min kommentar var, at relationer er hårdt, og at have så intense følelser over for multipel personer, som er normalt rost i et monogamt forhold, hvor du kun deler disse følelser med én person, skal der ikke kun kræver masser af arbejde, men også en særlig type person. Gud ved, jeg er vild med at spille for, og jeg ønsker ikke at overbebyrde CA lige så meget som den næste fyr, jeg siger bare, hvordan jeg føler omkring nogle af spillets mekanik jeg er ikke så glad for.

Stardew Valley PC betaværdier ny single-player-indhold

Jeg har brugt et år på bare at tale til ham hver dag, og det gik fint, men så snart jeg begyndte at tale til Seb jeg så mit forhold med ham på vej ned, og han begyndte at mukker i seng. Der er afsat hendes personlighed er generelt meget venlige og accepterende, og det er endda nævnt i hendes 8 hjertet scene, hvis du vælger den rigtige dialog, der lidt for nylig, at hun var blevet set med Sam på en måde, der er flov over, at hun kunne have nævnt foran dig, hvilket antyder, at det var romantisk på nogen måde. Bare fordi DU synes, det er en antagelse, ikke betød, at din mening er den eneste, det er en open-ended RPG åbne for fortolkning. Jeg kan helt forstå, hvorfor du vil sætte pris på den slags, jeg vil også gerne have mere menneskelig interaktion i Npc ' ere, men jeg vil hellere have det på andre måder end denne. Som en person, der er demisexual ( specifik definition ) samt noget polyamorous og noget seksuelt frakoblet ( og i øjeblikket er i en langsigtet monogame forhold), det er mere beslægtet med blot at være meget gode venner med flere personer. Der er ikke nødvendigvis nogle 'harem'-agtig struktur, fordi en vellykket forhold på disse vilkår vil ofte være om forståelse for hinandens ønsker og motivation, samtidig med at acceptere og fastholde, at sammenhængen mellem en given kobling gruppen er betydelig og varigt og ikke devaluere andre given parring. Dette indlæg blev aldrig om moral polyamorous relationer, du er den ene, der sprang til denne konklusion. EDIT: Igen, ingen respekt for CA, jeg bliver virkelig bekymrede for, at folk tager det på den forkerte måde. Også, bare at give boquet, fjerblomster at flere mennesker er dybest set poly dating mere eller mindre, som vi ikke kan forvente, at CA kode cutscenes med alle dine partnere interagere. Ved at bruge vores Tjenester, eller ved at klikke på jeg accepterer, accepterer du vores brug af cookies. В Lære Mere. Jeg Er Enig.