Den Chokerende Sandhed Om Blår Dating! HuffPost

Blår Anmeldelse - Dating Sites Anmeldelser

De mennesker, der køre disse websteder er kun interesseret i kun din pengepung og bank konti, og at de ikke kunne pleje mindre om dig som person. Det er en masse sjov. Jeg følte mig meget sikker. Du kan vælge, hvem du ønsker at reagere på, og hvem du ikke ønsker at svare på. Jeg følte mig tryg ved at anvende tjenesten, for så vidt som mennesker, at jeg var matchet op med, og at betingelserne for service. Bare en fair advarsel om, at transkønnede kvinder, der vælger at bruge denne app, hvis du får matchet med et par fyre på, at der, netop advaret om, at du vil blive købt af nogle fyre, eller få skåret mens der i midten af en tekst diskussion, fordi de er her for at narre dig. På ConsumerAffairs tager vi sikkerhed alvorligt, se venligst vores Privacy Policy for at lære mere om, hvordan vi holde dig beskyttet. Indholdet af dette websted kan ikke blive genudgivet, genoptrykt, omskrevet eller recirkuleres uden skriftlig tilladelse. Г— Anmode om yderligere oplysninger. Jeg forstår ikke, hvordan Blår er stadig i virksomhed, hvis de ikke har en sand måde for kunder at kontakte dem, og hvordan er det lovligt. Jeg har haft Svamp guld et par gange og jeg får flået, fordi de ikke har nogensinde regnet ud, hvordan til at lade os vælge den aldersgruppe, der kræves. Selv engle. Desværre Blår var den værste internet-samfund oplevelse, jeg har haft i min næsten 40 år af deres liv. Hvis du ved hvad du laver, og hvad du er på udkig efter, vil der ikke være nogen problemer. Jo mere detaljeret du er, om din detaljerne, og hvad du præcis søger, jo bedre dit resultat vil være at finde de rigtige kampe. En masse af de dudes er scummy men der er et par, der var temmelig høj kvalitet, men det er bare den måde af verden. For én, kan jeg høre en masse af kvinder, der klager over, at de fleste af de fyre på, at der er scumbags bare søger at få lagt, eller bruge nogen. Jeg nød at være i stand til at få adgang til det hvor som helst og har en lignende brugeroplevelse, hvad jeg havde på min laptop. Jeg sendte en mail til dem, og en fyr navn Carl mailede mig tilbage og sagde at jeg var udelukket fra dating site. Svamp og andre sociale sites er en god ting, når de bruges med omtanke, som opholder sig i kontakt med venner og familie.

Jeg har brugt denne app helt stykke tid, og har ikke stødt på nogen mærkbar større problemer. Dog, hvad disse kvinder er IKKE at være ærlig om, er, at de fleste af kvinderne ER PRÆCIS DEN SAMME MÅDE, bortset fra, at de hævder, at de har et berettiget grundlag for at handle på samme måde af motiver at fyre de dårlige munden handler. De tilmelde dig og som ingen læser de sider og sider af vilkår og betingelser, så bam, de sletter din konto. Jeg vil gerne tilmelde min konto uden hjælp af Facebook, som jeg ønskede at holde det så privat som muligt. Det er ikke et spil, og jeg føler, at jeg fik taget som en idiot på udkig efter kærlighed med en person af samme kan lide, men FORSKELLIGT inden for en fysisk placering, der gør møde-ofte et must. Jeg kaldet en ud, der fik grimme, når jeg spurgte hende om, hvorfor hendes foto dukker op på Google image search 200 gange. En faktiske forhold, der er funderet i den rigtige grundlag, vil sidste en levetid, hvis det er med den rigtige person. Selv om de vidste, at jeg ikke havde brugt tjenesten i mere end 6 måneder, og ville ikke bruge den i de efterfølgende 6 måneder, hvori min konto er blevet opkrævet, har dette selskab nægtede at tilbagebetale nogen del af ansvaret.

Jeg tror det er en forretning, og designet til at tjene penge, men i det mindste bør du få nogen form for service for dig på det. Vi havde kun middag. Min sidste oplevelse var en katastrofe, som jeg aldrig havde mulighed for at møde den mand, der viste sig at være en svindler. Jeg får meddelelser, men de er fra Svindlere, der altid er på disse websteder, der IKKE bor i nærheden af mig. Du kan gøre en profil og besvare masser af spørgsmål om dig selv, så de kan finde folk til at matche dig op med. 30 USD. Jeg købte Blår medlemskab. Okay. Men du --- BLÅR pludselig og uden grund LUKKET min konto. Det er svært, fordi det virker på kun et billede og dit navn, så dit privatliv er ikke godt, fordi folk kan se, hvad du ser ud, så din identitet er derude. Jeg brugte min telefon nummer for at åbne BLÅR konto, og jeg havde brugt min Google konto til betaling. Han er i øjeblikket CEO Courtland Brooks, en rådgivning agentur for Internet dating industrien, og kører OnlinePersonalsWatch.com. Han er stolt af at være en Nye Medier Futurist og kan nås på LinkedIn. Jeg kan se, at de er at forbyde folk for at være racistisk, men hvad er deres virksomhed gør for at få kunden til at føle, at de ikke bliver diskrimineret. Normalt ville jeg få matchet baseret på angivne aldersgruppe, køn og er inden for en vis afstand af min placering.