Kærlig person med Borderline personlighedsforstyrrelse

Relationer og Borderline personlighedsforstyrrelse - Bord

Borderline Personlighedsforstyrrelse Og Dating

Relationer og Borderline personlighedsforstyrrelse

Borderline Personlighedsforstyrrelse Og Dating

Borderline Personlighedsforstyrrelse Og Dating

  1. Er Du På Dating En Person Med Borderline Personlighed
  2. Kærlig person med Borderline personlighedsforstyrrelse
  3. Dating en person med Borderline personlighedsforstyrrelse
  4. NIMH Borderline personlighedsforstyrrelse
  5. Dating er En Pige Med BPD Borderline personlighedsforstyrrelse

At give ham tilladelse vil hjælpe mig med at føle, at han hjælper mig, og ikke bare at sige det, når han føler sig som det. Med hans det er konstant kontrol, og hvis du er dating nogen, med BPD rutsjebane er opslidende og skadeligt for dit helbred, lykke og liv. Han hjælper mig til at falde til ro, når han kan se at min stemme er begyndt at hæve, og jeg begynder at tale i en hektisk-agtige tone. At høre andre dele dine kampe og forhandle de realiteter af sygdom kan være både betryggende og oplysende. Jeg følte ikke på nogen måde stødt af denne artikel, og jeg tror, at dem, der er vil med glæde spille rollen som offer indtil det uundgåelige voldelige end kommer. Jeg har været igennem tre meget alvorlige selvmordsforsøg, der hver resulterer i hospitalsindlæggelse og har krævet dage for life support udstyr til at holde mig i live. Se terapeuter separat er vigtig, således at den enkelte kan arbejde på deres egne problemer, før du udfører arbejde på forholdet. Disse tanker kan være fuldstændig i strid med din egen opfattelse af din partner, men det er vigtigt at forstå, at for dem, de er meget virkelige, og kan drive dem mod ekstreme og tilsyneladende irrationelle adfærd. Så vi begyndte at e-maile og hans undskyldninger og venlighed tilladt mig at lægge mit forsvar og begynder igen. Hvis du virkelig ønsker at kærlighed, hengivenhed og forståelse for, at relationer kan tilbyde, så det er til at blive tjent på den hårde måde. På grund af den intense frygt for ensomhed og forladthed, når forholdet er set som en risiko, at disse personer kan føle ekstrem vrede. Du kan dog vælge at studere lidelse, moniter dine egne tanker, og arbejde på de aspekter af dig selv, som kan forårsage yderligere smerte. Hvorfor? Han eller hun vil forstå din kamp mere intimt og kan give dig et ret præcist overblik over hvad man kan forvente. På grund af barndommen traumer historier oplevet af mange med den lidelse, det er vigtigt for patienten at være i stand til at samarbejde følelsesmæssigt og terapeutisk, så de kan fortælle deres historie. Jeg forsøger at få hende tilbage med min nye viden, som jeg kan tilpasse sin tilstand, mens hun får hjælp.

Alt jeg kan sige, er, at jeg er meget opmuntrende, hårdtarbejdende person, og jeg alvorligt overvejede at dræbe mig selv et par gange. Jeg tvang ham til at søge terapi, som for 5 år siden, og den person, jeg er med kaldet til et hastemøde skriger på toppen af hans lunger. Min partner har for nylig set hans terapeut en gang i det sidste år, og han var chokeret over, at jeg ikke forlade ham. Jeg har ikke BPD eller selv kender nogen, men ser det ud, hvis du ved, at de reagerer negativt ud af disse frygter, at hvis du bekymrer dig om dem, hvorfor gøre det sværere for dem ved at forårsage mere angst og vrede. Jeg er sikker på at det er forfærdeligt at leve som det, men jeg har været på og ud med nogen, jeg er temmelig positiv, har denne lidelse. I disse relationer, vold blev brugt, når de følte, at deres partnere var ved at blive følelsesmæssigt fjern eller når den fysiske adskillelse var truet. Hvis jeg har absolut intet om min egen måde at tænke og reagere på de handlinger og adfærd af andre, op til dette punkt, så ville jeg sandsynligvis har bestået af nu. Jeg tror ikke, hun havde BPD, indtil jeg havde en senere samtale med hende. I går. Vi var sms ' e frem og tilbage, og jeg spurgte hende, om hun ville være venlig at fortælle mig, hvad det var at være caretaken for (jeg definerer bevogtning, som at give opmærksomhed, lytter, eller varme med henblik på at få noget tilbage, men ikke tellin den person, der er denne tavse kontrakt og derefter resenting den person, der, når hun ikke er i overensstemmelse med hendes egne).

Den følelsesmæssige rutsjebane er blevet så intens, (eller normalt), at jeg har ikke selv haft lejlighed til at tænke over, om jeg elsker hende eller ikke endsige udvikle kærlighed til hende. Men hvis du er en person, der falder i kærlighed med en tilstand, der holder, og du kan ikke gøre for det, så jeg synes bare du skal elske så hårdt, som du kan. Han næsten dræbt os på seperate lejligheder på en flygtig usikre, jalousi, vrede, næsten bryder os ind i en forstad til fællesskabet, og på motorvejen 2 andre gange, den ene, mens hans barn var med i bilen. De vil gøre alt, hvad de kan og stoppe ved intet for at holde dig lukker op om dine følelser eller til at gøre dig føle, at det hele er din egen skyld, at de er på denne måde. Bare gå. Han ville efterlade til at falde til ro og blive efterladt alene dræbt mig, men det fik mig til at reflektere over situationen, og jeg ville være den ene undskylde, når han kom tilbage. De kan simpelthen ikke tilbyde nogen følelsesmæssig næring for deres partner, og så langsomt dræne dig for din sjæl. Spaltning, idealiseringen, besættelse med en potentiel partner, promiskuitet, wantom udgifter, ingen af disse ting er godt for OS som BPD syge, og vi vil have folk til ikke kun at vende det blinde øje til denne adfærd, men på samme tid at acceptere og omfavne det, fordi intet af det, der er vores skyld. Når jeg læser denne artikel, jeg var faktisk ved at kopiere linket og sende det til min mand, så han kunne læse det. Forskning har dokumenteret, at kvinder diagnosticeret med BPD vise problematisk seksuel adfærd og mønstre af ustabile kærlighed parforhold. Jeg føler det, som om denne person har ødelagt mit liv og alle mine relationer, der blev meget vigtigt for mig.