Bumble Gennemgang juli 2018 - Women empowerment eller

Top 43 Anmeldelser og Klager over Humlebier

For mig, det er en glat måde for virksomheder at tjene penge på forbrugere, der ikke er flittig til at se ud for sådanne smuthuller. De slettede min konto og sagde, at jeg ikke kan bruge det længere, fordi jeg har skrev, alt for mange klager, fordi de ikke ville hjælpe mig. Kan ikke engang komme forbi den side, der siger du er nødt til at være 18 eller derover for at bruge dette web-site' bare sender mig tilbage til startsiden. Så, så, så ked af det! Så jeg besluttede at give det en chance igen i år, og enhver person, jeg passede endte med at blive en person, der sad i lufthavnen aflæse på Humlebi, og de havde ingen intentioner ved alle at være i et forhold. Jeg er åbent homoseksuel og søgte at finde fyre og piger som forbindelser til venskaber og mulige relationer med fyre. Denne pige, der har så meget omtale om sig selv med Match, der ønsker at købe hende ud, bør skamme sig over sig selv. Så jeg scannet for at se noget med en Humlebi buzzword som en Humlebi Boost.og det tog ud 79.00 ud af min Apple-konto. OMG. Ingen at tale med, stedet i sig selv er dum og ikke brugervenlig. Jeg kan se andre mennesker her giver det en 5 stjernet anmeldelse, og det kan have været 5 stjerner før, men nu er det ikke engang en stjerne. Så jeg besluttede at lave en 2nd-konto ved hjælp af min søster ' s info og fotos for at se, om vi kunne finde hinanden, hvis sympatier kan udveksles, og hvis vi kunne udveksling af beskeder. Det går af GPS på deres telefoner, så du måske tror, de er i din nærhed, og de kunne leve 1000 miles væk (tror piloter, eller endda folk, der besøger familien, på ferie eller på forretningsrejse). Jeg skrev dem dette lange brev, der forklarer, og undskylde og spørger, om jeg kan prøve en helt ny profil, og der ville ikke være nogen problemer. Jeg fortalte dem om min PTSD og traumer i mit liv, som fik mig på den måde. Jeg kontaktede Apple iTunes, som er repræsentative for dem, og de sagde, at det er Bumble ' s problem. ConsumerAffairs.com gør ingen forestillinger med hensyn til rigtigheden af oplysningerne heri, og påtager sig intet ansvar for eventuelle skader eller tab som følge af brugen heraf. Jeg beklager at have været draget ind i at betale for et abonnement, især da der er ingen måde at få en refusion, når du gør. Jeg ringede og forklarede mit problem, og så sagde han, at han ville kalde mig tilbage, nat, som jeg troede var ulige, og så er han aldrig har kaldt mig.

Bumblr Dating Site Anmeldelser 2018

Humlebier - Dating Sites Anmeldelser

Jeg prøvede Bumble BFF, og det vil kun lade mig søge efter mandlige venner, der er lidt irriterende, så jeg besluttede at skifte det tilbage til dating site og skrive i min bio, der var jeg også på udkig efter venskaber. Men min erfaring er, at Humlebier har været meget diskriminerende mod mænd og i virkeligheden gik endda så vidt som til at blokere for mig ukendte årsager, og efterlod ingen kontaktoplysninger, ikke et bevis på, hvorfor de blokerede mig, og ingen respons på mine e-mails. De kan også se nogen, de virkelig kan lide, og de automatisk tror, at personen ikke er interesserede, når de kan være, og så, hvis de ser dem på et andet dating site, kan de ignorere dem til at tænke, at person, der har afvist dem på Bumble. Jeg fortalte dem, hvordan app ' en er som terapi tider, fordi bare at have kampe for at flirte med gør du føler dig mindre alene. Det eneste svar, at jeg havde fra Bumble var, at min profil modtaget mange klager, og da jeg bad om dokumentation og begrundelser for, hvorfor de gav ingen. Jeg føler, at det skal være ulovligt at etablere et system, der kræver, at brugeren til at fravælge en fornyelse system. Igen er jeg ikke sikker på, hvorfor Bumble blokere mig, men dette er den eneste ting, som jeg overhovedet kunne tænke på som værende årsagen. Da jeg gik hen og så, der grundlægger Whitney Wolfe var det ikke overraske mig, at jeg ikke var en af disse mennesker.

  1. Bumble Anmeldelse - Dating Sites Anmeldelser
  2. Bumble Review - AskMen
  3. Bumble Gennemgang Top Ti Anmeldelser
  4. Bumble Gennemgang juli 2018 - Women empowerment eller
  5. Top 10 Bedste Online Dating Sites, ConsumerAffairs
  6. 10 Bedste Online Dating Sites 2018 Dybdegående Anmeldelser
  7. Bedste Dating Sites - Anmeldelser - 2018 - Consumersearch

Da jeg gjorde kamp med folk og de gjorde at reagere efter et par beskeder frem og tilbage, at de ville stoppe, og derefter forsvinde fra mine kampe. Jeg tror kontaktet iTunes igen, der er repræsentant, da jeg gjorde dem opmærksom på det faktum, at jeg ikke opfører sig i enhver uretfærdig måde, jeg har foreslået, at der måske er tale mine holdninger, og at være åben for du bliver bedt om kvinder til at blive irriteret og brokker sig. Jeg har kun været på Bumble to gange på et år og en halv, og på min første stryg til højre dateret en stor fyr, der for et år en halv. Hvad bekræftet min mistanke var, da jeg så en af mine venner, som jeg har kendt i årevis, men i form af mistet kontakten med på Humlebier, og jeg pressede til at matche med ham, så jeg kunne komme tilbage i kontakt med ham, og jeg ved, at han ville have matchet med mig, så han kunne komme tilbage i kontakt med mig, men det gjorde han aldrig, så jeg vidste der var noget galt. Jeg kunne kun se hans billede, men han så godt, så jeg betalte for at få resten af sine oplysninger (krog!).) Men jeg stoler ikke disse ting, og vil altid være mistanke om, at. Gik til at konfrontere Humlebier på deres app anmeldelser og Facebook, og de har blokeret mig, men fortalte mig at skrive dem til mine spørgsmål på deres facebook-side. To eller tre af dem, der faktisk er forlænget den anden 24 timer, og derefter aldrig kontaktet mig, så i omkring 14 måneder ingen kontakter. Hvad?!? Jeg gætter på at du (Humlebi) ikke vil have folk til at møde hinanden, medmindre de betaler for din app. Når du abonnerer, det fortæller dig, hvornår du skal annuller, hvis du ikke ønsker at blive opladet, men selv hvis du at, du vil pådrage sig mange afgifter fra dette selskab. Jeg troede, det var mærkeligt, fordi jeg ikke havde scannet lige på ham, så jeg burde ikke have været i stand til at se, at han scannet lige på mig.