Saudi-dating site - Gratis online dating i Saudi-Arabien

Bør Ikke-Saudi-Kvinder Få Involveret med Saudi-Mænd?

Om at gifte sig mange hustruer spørgsmål, jeg spurgte ham få gange, han altid svare, at hvorfor skal jeg gifte mig med andet,,, Min familie har tillid til ham, fordi han er ærlig,men de er bange for, at jeg kan ikke egnet for liv der. Han har mødt venner og de fleste af min familie, med undtagelse af min Mor og Far, og han vil gerne forblive i USA. Som jeg nævner i indlægget, du kan have undtagelser, især med familier, der er fremmed-uddannet, og disse er ikke almindelige. Begge er meget vigtige, og du vil ende med at gifte sig ind i både religion og familie, såvel som mand. Han har faktisk aldrig spurgt mig om det var okay med mig, men jeg tror, at vi begge vidste, at selv hvis vi har en udløbsdato, og vi besluttede at fortsætte til bare at elske hinanden. Hans familie er på ingen måde velhavende, hvilket er en af grundene til, at vi får sammen (også jeg er fra en arbejderklasse-familie). Jeg er helt håbløs, og jeg ved snart vil han beslutte at afslutte det op, fordi han ikke ønsker, at hendes mor og min mor hjerte knust, og fordi han er ikke modig nok til at forlade riget. Du helt sikkert brug for at opfylde Saudi-mands familie for at fastslå, om du kan få sammen med dem, og om han er seriøs og enkelt. Dette er ret. Det samme gælder for børn, du har sammen, såvel som dem, der er fra et tidligere ægteskab. Det er ikke til at sige, at du ikke vil finde sekulære familier, der er meget imødekommende og vil tage imod dig med åbne arme, men disse er ikke så almindelige. Men vi ønsker ikke at fortsætte med ting i længere tid, hvis hun vil sige de samme ting i fremtiden. Kvinder og mænd bør være omhyggelig med at indtaste et forhold, som der er godt og skidt i enhver kultur. Han har mødt, min familie og at de elsker ham og støtter min beslutning om at flytte til KSA, hvis det er vores eneste mulighed (vi begge foretrækker at bo i USA, selv om). Jeg har 2 børn fra et tidligere ægteskab, vi begge ønskede at få børn så dårligt, men på grund af den lange afstand og måske min alder, blev det umuligt for os at blive gravide. Afstand, men er ikke en god ting, og uanset hvilken måde dette forhold går, jeg er sikker på at du vil se bedre dage frem.

Gratis Online Dating i Saudi-Arabien - Saudi-Arabien Singler

Jeg forstår, at du er tvunget til at tiltrække læsernes interesser, men at jeg bare finde titlen på den post over toppen og provokerende. Jeg har støttet ham hele vejen, uanset hans undersøgelse eller hans arbejde, og nu har han også fået alt, og han er skilt mig selv, der forsøger at tage alle mine tre børn med ham. Han bestemt ikke lide det, når jeg fortæller ham, at folk henvender sig til mig hele tiden til at fortælle mig ting, som han vil aldrig gifte sig med en person fra OS. Jeg ønsker at gifte sig med ham, men jeg ønsker ikke at leve i Saudi-Arabien, fordi jeg ved, at jeg vil føle sig undertrykte og jeg bliver bange for, hvis vi bliver skilt, aldrig at se mine børn igen. Jeg kan ikke forvente ham til at være en professionel med dating, hvis han kommer fra KSA, men jeg vil have tingene til at fungere. Han lovede, at jeg kan besøge min familie, to eller tre måneder hvert år, men ingen kan forudsige, at mit liv vil blive bedre, hvis jeg bor i Saudi-med ham, mens min mor græder hver dag i et andet hjørne af verden. Når jeg fortæller ham, at mennesker, der altid giver mig meninger og råd til ikke at være med Saudi-han spurgte mig, om par fra OS altid blive gift. Ved første jeg troede, vi vil ikke komme sammen, men det er meget overraskende, hvor forholdet går glat, da han er en af de mest forståelse, rationel, ægte person, jeg nogensinde har mødt.

Jeg er Kristen, og selv om det kan gøre min mands familie glad var jeg for at konvertere, min mand har aldrig spurgt, og der har fortalt mig, at jeg kan gøre som jeg vil, for så vidt angår religion. Da han slog op med sin kæreste og min 2 års kontrakt ophørte, vi mødte i filippinerne, og det er starten af min saudi-fyr, der elsker historie. Jeg tror, at hvis du var villig til at gå på arbejde i Saudi-for et år, prøve det, måske du vil være i stand til at møde sin familie og varm dem lidt op til ideen. Vi begge har studeret i ENGLAND sidste år, men nu har vi været adskilt, fordi vi har begge fået arbejde at gøre, og familier til at tage sig i vores lande. Okay, jeg ved, du vil ignorere dette punkt helt, der er gået tabt som du vil være i hans honning øjne, men prøv at være rationel. Så mange folk kun høre de negative aspekter af romantik er der, ikke at indse talrige historier som din, der har forrang. Saudierne' hele støttestrukturen er normalt baseret i Saudi, herunder en velfærd-baserede regering, som i høj grad henvender sig til befolkningen, så det er vigtigt at holde øje med, hvordan de vil tilpasse sig til ydre liv uden for denne hand-holding støtte struktur. Det er svært, når der er forventninger på tværs af kulturer, ja, ikke bare at være og Amerikansk og en Saudi-men med hensyn til min religion, og hans religion. Dog, i henhold til loven i Saudi Arabien, en saudi-man skal være fyldt 40 år gammel mindst til at gifte sig med en udlænding. Vi kom fra en arbejderklasse, min kæreste rejste en masse tho hans fordomsfri, men stadig, han har saudi-kultur indpodet.