Hvordan at Få Dating Hele Byen Cutscenes i Stardew Valley

Stardew Valley Ægteskab Guide - Hvordan til at Bejle til og Gifte sig

Shane vil forklare dig, at Joja er i besiddelse af en konkurrence for at skabe en reklame for den nyeste Joja Cola, og vinderen får 10.000 g. Du vil have mulighed for at tilegne sig et andet barn først, når det første barn er vokset til Toddler fase. Derefter er der 15% chance for at finde hende, spiller fløjte (85% chance for at finde hende at gå på stedet). Her er en tidslinje, der viser, hvordan ConcernedApe kunst og Shane ' s stil ændret sig over årene, før spillet blev lanceret. Når hun spørger Shane, hvor han havde råd til det, svarer han, at det er fordi, han skære ned på sine dyre vane af at drikke øl. Mens Pam ud carousing på saloon, Penny stille og roligt tendens til, at hendes gøremål i det dunkle, indelukket rum, hun er tvunget til at ringe hjem. Vil det begynde at sove i en af sengene i børnehaven, hvilket frigør barneseng til et barn (hvis du ikke allerede har to børn). Når dette stadium er gået, vil det være tilladt ud af sin tremmeseng for en anden 28 dage til at kravle rundt i huset i løbet af dagen. Penny spørger dig, om du gerne vil være en gæstetaler og dele dine erfaringer om naturen med børnene. Der er, hvis du foreslår på mandag den 1., ægteskabet cutscene vil finde sted, så snart du vågner op på torsdag den 4. Venskab med din ægtefælle kan nu stige til det (skjult) niveau af 13 hjerter, men henfalder ved 20 point per dag, når der ikke er nogen kontakt mellem jer to. Køn første barn er tilfældig, og kønnet på det andet barn er det modsatte af det første barn. Ved at tilbyde den helligdom en Prismatisk Shard det vil give spillerne mulighed for at slå børn i duer, hvilket gør dem til at forlade gården for evigt. Han arbejder på JojaMart de fleste dage mellem klokken 9 og 5 PM, og efter arbejde, han ofte bruger sine aftener i Stardrop Saloon. Vielsen finder sted i midten af Pelican By med hver enkelt by at deltage i begivenheden.

Dating Guide Stardew Valley

De vil have en varighed på højst 12 hjerter i stedet for 10, og holde dem glade vil resultere i, at hjælpe dem omkring gården. Ligesom andre ægteskab kandidater, vil hun tilføje sit eget værelse ved siden af soveværelset, som sker for at være et lille bibliotek. Efter dette, vil det begynde at stå i bås (undtagen når du sover) i endnu 14 dage, men du kan spille med det. Enkelte nævner, hvor der er mest, der ofte findes, samt deres sympatier og antipatier, elsker og hader. Der er ingen venskab straf for at give buketter til dating rivaler, så længe du ikke allerede er gift med en person (eller foreslåede ægteskab). Her er en tidslinje, der viser, hvordan ConcernedApe kunst og Abigail ' s stil ændret sig over årene, før spillet blev lanceret. Han vil ikke sælge vedhæng, medmindre din gård er blevet opgraderet, og du er bedste venner med en berettiget villager. Når ceremonien er afsluttet, bliver du og din ægtefælle vises på stuehuset, på 6:00 A. M. (på verandaen, eller hvis du har genstartes eller genindlæses spillet dagen, inde i huset).

Dating Guide Stardew Valley

FANGET Dating Hele Byen! - Stardew Valley 13

Dating Guide Stardew Valley

Hun vil udtale sig om livet på gården, og hvordan hun nyder det, og derefter give dig Stardrop Frugt som tak. Her er en tidslinje, der viser, hvordan ConcernedApe kunst og Penny ' s stil ændret sig over årene, før spillet blev lanceret. Mens du hepper på de Tunnelers, Shane tak for stikning med ham gennem hans kamp med depression og angst. Hvis de ikke annullere, deres ægtefælle vil være væk næste morgen, og deres venskab niveau vil vende tilbage til 0 hjerter. Hun vil udtale sig om livet på gården, og hvordan de nyder det, og derefter give dig de Stardrop Frugt som tak. Nedenfor er hendes planlægge afvigelser prioriteret højest til lavest (for eksempel, når det regner, at tidsplanen vil tilsidesætte alle andre nedenfor). Hun kysser dig. Hvis din karakter er en pige, vil hun også, at hun ikke vidste hun kunne lide andre piger før hun mødte dig. Buketten kan gives flere gange (selv flere gange på en dag), at enhver kandidat, til at øge venskab niveau. Hvis du ønsker at vise nogen, at du er romantisk interesseret, du er nødt til at give dem en af mine smukke blomsterbuketter. Hvis der kommer en dag, at du ønsker at bede om en hånd i ægteskab, du bliver nødt til at give dem en 'Havfrue ' Vedhæng'.