Den Grimme Sandhed Om Online Dating Psykologi I Dag

6 Grunde til, Hvorfor Leder du efter en Relation Online Er en Dårlig

Hvorfor Online Dating Er Dårligt For Mænd

Jeg er blevet nogle kvinder er gratis terapeut online, fordi jeg vil lytte til deres horror-historier, og da jeg har været igennem lignende ting, jeg ved, hvordan de føler. Alle en kvinde har at gøre, er at placere et billede med sig selv, med rynket læber og wham-o, hundredvis af idioter vil kommentere. Jeg er lige begyndt at fouragere min vej ind i den verden af dating igen, og jeg er ikke rigtig sikker på, hvor man skal begynde. Hvis du nogensinde har gennemset Craigslist kontaktannoncer, det handler ikke om dating, 99,99% af de stillinger, der er den mest modbydelige, ussel, men aggressivt ærlig anmodninger til opkobling til hurtig sex. Jeg ville personligt ALDRIG bruge internettet til at finde en sammenhæng nogensinde igen, men jeg kender en dame, der gjorde det arbejde ud, så jeg gætte, du aldrig vide. Så folk bliver konditioneret til at mødes online, når det stinker, og den gammeldags måde at møde bliver mindre levedygtige. I et lys, som jeg tror, at online dating har en forfærdelig aspekt og mange faldgruber med hensyn til typer af mennesker, vejret bare på udkig efter en opkobling, psykisk ustabil, en sindssyg stalker ex kærestes, listen går på, men kan udgøre håb for dem, der har en manglende evne til at møde folk på grund af generthed, lavere selvværd, og mindre tillid. Mænd er visuelle væsener, og de fleste af dem er kortsynede nok til at vælge en kvinde udelukkende baseret på hendes fysiske skønhed. De fleste mennesker over 40, der ønsker udseende før noget andet, og det værste de fleste af den tid, de ikke ser så godt ud, jeg har mødt kvinder, der efter billede af dem, dateret 10 15y og når du møder dem, at de giver dig en hård tid. De lyver om deres profession, deres løn, deres interesser, deres liv, deres har været gift eller skilt i fortiden. Det ser ud til, at med med alle forbedringer i teknologi, blot fremhæver de katastrofale overfladiskhed af mennesker. Jeg har mødt så mange kvinder, der skjuler den kendsgerning, at de er svært overvægtige, og der er ikke noget mere skuffende end at bygge en person op i dit hoved i flere uger, og derefter møde dem og finde ud af, at de lå hele tiden. Kvinder, der er oprettet en dato, ved, at vi går et sted flot og derefter til en vis efter, så aflyse i sidste min. De mennesker, jeg har mødt lyve om der udseende, de aldrig nogensinde se ud som om der billede, jeg er blevet skældt ud af nogle, der fortæller mig, at jeg er grimme, kig ældre end min alder og så videre, jeg vil gerne have en hot fyr, du er ikke en hot fyr. Så jeg er glad for at se hele denne samtale, og ønsker mere end 1 ud af 5 langvarige relationer, var folk møde online.

Brudte, og ensomme gamle mænd, der udgiver sig for mig i min aldersgruppe på udkig efter arm slik eller en vicevært. Jeg har heller ikke nogen venner, der kan introducere mig til folk, eller hænge ud med mig, et eller andet sted. Så. idk jeg er kinda deprimeret. Men, sandheden af sagen er de samme kryb, der sidder bag deres computer, kunne lige så let være opfyldt på en café eller et andet sted. De samme mennesker, du vil møde online også gå til købmanden, strande, parker, koncertsale, natklubber, universiteter, indkøbscentre, og kirker. De fungerede ikke, men vi er alle stadig er venner, og der er ingen forskel mellem de beløb af breakups og skilsmisser på offline vs. Alle -- Alle. Single. Person. -- er behæftet med fejl, og ingen forhold er perfekt. Nogensinde. Det er ikke en dårlig ting, det er virkelighed. Det er meget sjæl distroying, især hvis du ikke får noget svar, eller det eneste svar er fra snusket, upassende personer, der sender generiske meddelelser. Online-websteder give dig en mulighed for at dyrlægen den anden person, før du mødes med, som jeg fandt at være utrolig værdifuldt.

Online Dating Sucks For Mænd, Fordi Kvinder Gerne

Folk tror også, at der altid er noget bedre end, hvad de har, noget bedre lige rundt om hjørnet. Den ægte, kvalitet enkeltpersoner, der en gang har brugt site sppropriately har venstre og gjort vejen for trolde og snusket enkeltpersoner. Det er helt i orden at gå på Facebook ved hjælp af en smartphone, så hvorfor skulle det ikke være ok at møde nogen online og have en relation med dem. Jeg har personligt prøvet Internet dating flere gang og er altid på anbefaling af andre (normalt indhold af par, der har ingen idé om kompleksiteten af dating). Desværre, online dating crap har sivede ind i den virkelige verden og gjort mænd tror, at de kan henvende sig til kvinder i den virkelige verden på samme måde, som online. De vil hook op med det samme, har ingen samtale færdigheder, opføre sig mærkeligt og indrømme, bizarre lyster for let (come on dudes, fantasy rollespil er ikke for alle). Jeg får masser af svar fra udenlandske svindlere, mænd søger sex og slimet kryb, der ser og taler, som de bare kravlede ud under en sten. Den triste del er, at de ikke var perfekt, udseende klogt, men ønskede en form for muse, som, lad os se det i øjnene, mere end sandsynligt, ville det ikke behøver at være på en dating site i første omgang. Og jeg har et par venner online, der ved, hvor meget jeg har sagt, jeg holder af hende og hvor meget hun har fortalt dem, hvor meget jeg noget til hende. Til thos der ikke har prøvet, behøver ikke gider.Hvis du er ensom som mig, og savner at have en menaingful forholdet til det modsatte køn, tage min rådgiver.