INSANE CLOWN POSSE - DATING SPILLET LYRICS

Insane Clown Posse - Dating Spillet Lyrics

ICP - DATING SPILLET LYRICS - SongLyricscom

Insane Clown Posse - dating spillet Lyrics

Deltager antal, tror jeg det første indtryk sidste for evigt, Så lad os sige, at du var til at komme over til mine forældre Og spise middag med mig og min familie Fortæller mig, hvad du ville gøre for at gøre Det første indtryk virkelig stick DELTAGER NUMMER 1 Lad os se, hmmm, nå, jeg er nødt til at tænke over det, jeg måske dukke op i en tux, HA!, men jeg tvivler på det jeg ville nok bare at vise sig nøgen som jeg altid gør, Og ser at din mor i øjnene og fortælle hende, FUCK DIG. Efter en linje, der er sunget, et medlem af det modsatte hold skal starte med at synge en helt anden sang, der har en t-mindst et af ordene fra den forrige sang i det. DELTAGER NUMMER 1 Fuck det, du ville være jacking mig hurtigt, at jeg ville, for du en drink og rør det med min pik, Og så til at få din opmærksomhed i en overfyldt sted jeg ville simpelthen gå op og holde min nødder i dit ansigt Ja, freak med dine nødder, yo, der vil få hende Fortælle hende, at hun fat, ja, der vil arbejde endnu bedre Se, fuck dig, jeg fik en stærk rap DELTAGER ANTAL. Giver mulighed for at se godt-id nødt til at tænke over det, jeg måske dukke op i en tux-HA, men jeg tvivler på det-Id prolly bare dukke op nøgen som jeg altid gør-Id se din mor i øjnene og fortælle hende at FUCK DIG, Skynd dig bitch im sulten, jeg lugter spaghetti. Starter som encellede gul organismer, Håndlangere udvikle sig gennem tiderne, bestandig betjener den mest foragtelige af masters. Tak for at give os nogle elsker! P. S. Hvis du vil have et billede til at dukke op ud for dine kommentarer, få oprettet en gravatar. Men hvis jeg gjorde, ville jeg nok vise dig, at jeg holder af, Ved at tage alle disse andre motherfuckers outta her ville jeg gå via din telefonbog, og smække dem alle Og finde ud af, deltager nummer et og bryde hans fucking kæbe (hvad?!) Alle, der kiggede på dem, ville have til at betale, at jeg ville blæse fucking nuggets fra hele dagen, jeg ville få fat i din titties og strække em ned forbi din talje Lad em gå, og se em både forår op i dit ansigt, at jeg ville synge kærlighedssange til dig, det bedste jeg kan Få dig nøgen, og ramte den som en HULEMAND. Jeg jeg ikke Mener At Dræbe Ham, Hvis I Mit Værelse Intro J Jake Jeckel Juggalo Paradis Ligesom Det Giver mulighed for at Gå Hele Vejen Lil' Somethin' Somethin' M Gale Professor kødkniv Mr. Happy Mord Gå Rundt Mord Rap Min Økse Min Homie Baby Mama Intet er Tilbage P Passere Mig Piggy Pie (Old School) Leg Med Mig, Du ikke Hader Mig, Du Hader Mig Prom Queen S Enkle Og Stump Sydvest Sang Sydvest Voodoo Spin Flasken Stadig Stabbin' T Tage Mig Væk Den Fantastiske Labyrint W Twiztid Den Neden Spil Staleness Tilt-a-whirl Under Månen W Wax Museum Hvad Er En Juggalo Whut Wickit Klowns. Intet er Tilbage Lyrics 99. 17 Døde Lyrics 100. Ligesom At Teksterne 101. 12 Lyrics Insane Clown Posse Sangtekster, der leveres af SongLyrics.com. Så lad os sige, at du var til at komme over til mine forældre og spise middag med mig og min familie, fortæl mig, hvad du ville gøre for at gøre det første indtryk virkelig stick. Åbne iTunes, skal henvende sig til youtube eller trække din gamle Cd ' er og begynde at spille en sang af dit valg. DELTAGER ANTAL 2 Første ting, jeg aldrig ville kunne elske dig, Du lyder som en richie-tæve, yo, FUCK DIG. Det er middag tid, vi er hørels' nåde fra din mor, at jeg ville trække en 40 ud og hælde noget for din lille bror. Både repræsentanter henvende sig til deres team, og nyn den sang, indtil et team medlem gætter sang korrekt. Jeg ville nok bare at vise sig nøgen som jeg altid gør, Og se din mor i øjnene og fortælle hende at fuck dig.

Dating Spillet Song Lyrics

Han er en psykopatisk durranged crackhead freak, der virker for mørk karneval han siger, at kvinden kalder ham strække nødder. Jeg ville bestille dig en drink, og rør det med min pik, Og så til at få din opmærksomhed i en overfyldt sted, ville jeg bare gå op og holde min nødder i dit ansigt. Jeg ville gå gennem din telefonbog, og smække dem alle, og finde ud af, Deltager nummer et og bryde hans fuckin' kæbe (what!?). Alle, der kiggede på dem, ville have til at betale, at jeg ville blæse fucking nuggets fra hele dagen, jeg ville få fat i din titties og strække em ned forbi din talje Lad em gå, og se em både forår op i dit ansigt, at jeg ville synge kærlighedssange til dig, det bedste jeg kan Få dig nøgen, og ramte den som en HULEMAND. OK Første id glide op til baren og fortælle dig, at jeg ikke kan tro, hvordan fuckin fedt, du er id fortælle dig, at jeg kan lide den måde, du gør ya titties ryste, og hvis du har mistet en lil vægt ser ud som rikki-søen FUCK DET youd være jackin mig hurtigt id for u en drink og rør det nemlig min pik, og så til at få din opmærksomhed i en overfyldt sted-id blot gå op i at holde min nødder in ya face. Jeg ville nok bare at vise sig nøgen som jeg altid gør, og se din mor i øjnene og fortælle hende at fuck dig. Din far ville nok starte med at trippin og få mig pissed jeg ville have til at gå op-og nedture ham i hans fuckin læber. Da sangen spiller, vil den valgte spiller, synger med på sangen, indtil deres gruppe, gæt titlen på den valgte sang.

Det er middag, skal vi høre nåde fra din mor, at jeg trækker en fyrre ud og hælde noget for din lille bror, jeg er konstant at stirre på din søster, jeg vil fortælle dig dette, For kun 13, hun fik nogle store bryster Efter, at din far vil nok hoppe igen, Men denne gang var, at jeg ville sætte fyrre til hans hage Efter din mor gør det retter og sølvtøj, jeg ville tørre-fuck hende indtil jeg nød i mit undertøj Nu, lad os mødes deltager nummer to, at Han er en psykopatisk, sindssyge, crackhead freak, Der virker for Mørk Karneval Han siger, at kvinder kalder ham strække nødder Sharon, lad os høre jeres spørgsmål, jeg ligner en mand, der ikke er bange for at vise sine sande følelser for En mand, der udtrykker sig i sin egen særlige måde Nummer to, hvis du faldt i kærlighed med mig Præcis hvordan ville du lade mig det vide. DELTAGER ANTAL 2 Okay, det første jeg ville glide op til baren Og fortælle dig, at jeg kan ikke tro, hvor fucking fedt, du er, jeg ville fortælle, at jeg kan lide den måde du laver dine titties ryste Og hvis du har mistet en lille vægt, du vil se ud som Rikki-Søen. Det er middag, skal vi høre nåde fra din mor, at jeg trækker en fyrre ud og hælde noget for din lille bror, jeg er konstant at stirre på din søster, jeg vil fortælle dig dette, For kun 13, hun fik nogle store bryster Efter, at din far vil nok hoppe igen, Men denne gang var, at jeg ville sætte fyrre til hans hage Efter din mor gør det retter og sølvtøj, jeg ville tørre-fuck hende indtil jeg nød i mit undertøj. Jeg ville for du en drink og rør det med min pik, og så til at få din opmærksomhed i en overfyldt sted, ville jeg bare gå op og holde min nødder i dit ansigt. Skynd dig bitch, jeg er sulten, jeg kan lugte, spaghetti, jeg ville knibe hendes limpy røv og fortælle hende, at Få maden klar. Skynd dig bitch jeg er sulten, jeg kan lugte, spaghetti, ville jeg knibe hendes limpy røv og fortælle hende, at 'få maden klar! Din far ville nok starte med at trippin', og få mig pissed, jeg ville have til at gå op-og nedture ham i hans fuckin' LÆBER. Sharon: OK, hvis vi var på en dans klub, og du både har bemærket mig på samme tid, fortæller mig, hvordan vil du hver få min opmærksomhed, og hvad ville din pick up linje. Jeg ville få fat i din titties, og strække 'em ned forbi din talje, så lad dem gå og se 'em både forår op i dit ansigt. Din far ville starte trippin og få mig pissed Id nødt til at gå op-og nedture ham i hans fuckin læber Dens middag tid, Vi er hørels nåde fra ya motha Id trække en 40 ud og hælde noget for ya lil brotha. Når vi tager til stranden og går gennem sand, kaster jeg lidt i dit ansigt og sige, jeg er bare playin Som du spytter det hele ud, jeg ville gnide dig tilbage Og få fat i dit undertøj og kile det op i din røv revne.