Hvad er Din TYVEKOSTER Score? Forklarer den Seksuelle markedsværdi

Hvordan Til At Beregne Og Maksimere Din Seksuelle Markedsværdi

Jeg beder om din indsigt på følgende spørgsmål: 1)indtil hvilken alder er en mand, der betragtes som unge til at tiltrække kvinder først i tyverne? 2) kan en fyr i alderen 31-33 tiltrække en kvinde i hendes midten af tyverne. Er det hvordan du interagerer med en pige, dvs muntre, vittige, sikker, resultatet uafhængige handlinger, eller er det at overvinde indvendinger, eller at præsentere dig selv som bedre end den næste mand. Nu er jeg ikke en yogi, men når jeg laver yoga, jeg er normalt en af de kun lige fyre i klassen, og jeg føler, at de lader ulv ind i hønsehuset. Den hvide mand appel er 100% på grund af den kulturelle og økonomiske dominans af OS. 50 år fra nu Kinesiske fyre kan være den mest attraktive fyre til kvinder. Hun hoppede mellem ikke at kunne lide det og ønsker at slutte sig til mig for trekanter, specielt med angivelse af det var, så hun kunne komme ind på min opmærksomhed. Jeg ved ikke, hvad det afhænger af, at de tror, jeg er stiv og tør som person, er det, fordi jeg ikke lave jokes og pirring længere. Med det sagt, du behøver ikke at se ud som en film stjerne til at få lagt som en, du bare nødt til at være attraktiv nok til at passere hende sex tærskel og lægge i tallene. Hvis han tog tingene yderligere ved at komme i form, at han kan måske endda være i stand til at gøre det til en 6,5 eller 7 for hans aldersgruppe. Bare se, hvordan de er afslappet, selvsikker, venlig, aldrig bryde rapport og en lille smule sjovt, at du ikke behøver at gøre en hel masse verbalt, men du bør være i stand til at formidle afslappet selvtillid, social intelligens og en interesse i den person, du taler til. I modsætning til udseende, der adskiller sig kraftigt fra kvinde til kvinde begreberne spil gælder over hele linjen. Fyre tjek xsplats stedet over, at han konsekvent har relationer med attraktive Indonesiske kvinder 20 år yngre end ham med ud at betale for det. Jeg er ikke sikker på, om skæg om, hvide fyre kan trække ud strå, men jeg kan ikke se alt for mange sorte fyre rock se, så jeg ville nok holde glatbarberede. Så absolut ikke begå den fejl at forsøge at klæde sig eller handle, unge, deres appel er i din alder, når du finder den rigtige piger. Plus du også få øjeblikkelig adgang til mit nyeste tips om krop, sind, ånd, penge, kvinder og livsstil. At møde en pige fra sociale cirkel, dag spil, eller et almindeligt online dating (ikke dtf screening style) jeg har aldrig bringe sex.

Alpha, Beta og Omega dating marked værdi test for mænd

Hvis du ikke får de resultater, du ønsker, med kvinder, så er du nødt til at være aktivt engageret i at maxing alle de forskellige faktorer du kan øge din seksuelle markedsværdi. Er det tid til at bevæge sig ud over begreberne alfa-og beta, hvis du ønsker et forhold med en kvinde, dens en let opgradering til disse områder maxed ud. Jeg er en 25 årig Sort mand med en ung, flot ansigt og en lys strå, plus vundet 15 pounds af muskler ved at løfte vægte. Som en sort fyr, du også vil være sikker på ikke at klæde sig som en bølle, der vil skræmme alle, men de fleste ratchet hvide kyllinger. Optagning kvinder er til salg, så du kan lige så godt bruge mest tid på perspektiver, der allerede i, hvad du sælger. Du skal også have en realistisk vurdering af, hvilke områder du har brug for at forbedre på, og hvor meget denne forbedring vil øge din HKT. Jeg ville prøve mit RLD styrketræning minimalistisk rutine, det fungerer rigtig godt for ectomorphs der ikke kan håndtere et væld af volumen, fik jeg 38 kg. Igen stil er langt det mest tilgængelige område til max ud af, du er ikke seriøs omkring at afhente kvinder, medmindre du har maxed ud.

Dating Marked Værdi Test For Mænd

Jeg går til Universitet, og indså, at konstant nærmer piger ikke kan være den bedste idé at se, da min skole er ikke det store, og jeg var begyndt at få en rep, fordi nogle af pigerne var ikke tilfredse med, hvordan tingene gik ned. Følge det eksempel, der er skitseret i tabellen for at få din score per kategori, og føje dem sammen til et samlet beløb af 10. Med fokus på Asiatiske kvinder, der er vant til dating kortere mænd er også en god vinkel på at arbejde på at øge din sandsynlighed for succes. Den seksuelle markedsplads, ligesom alt andet i livet, er en konkurrence, og at victor går den byttet. Må ikke bekymre dig for meget om at være alpha dog, som det kunne boks dig i en stiv rolle (se min artikel, hvordan at være en spiller i livets spil-del 1: hvorfor alpha er overvurderet). Nu, huske på, at kvinder er utroligt forskellige i hvad de foretrækker hos mænd, disse er blot generaliseringer baseret på, hvad de fleste kvinder finder attraktive. Jeg har fået til at få min prioriteringer (at Få mit eget sted og bil) sammen før dating, og ved hjælp af Svamp. Jeg ville bare se interviews med Jake Gylenhall, Ryan Gosling, Chris Hemsworth, Joseph Gordon Levitt eller nogen andre piger kan lide. Jeg er meget legesyg og kærlig med piger, og det er en god måde at være, det har på min liste af ting at skrive om. Ja jeg er enig i, at når jeg tager mine sko, uanset at hun ønsker at tilslutte op, så jeg har erfaring med, at en masse, men den pige, der ikke bekymrer sig så meget om det skyldes, at jeg er god leder i ansigt og stil.