Whos Markipliers Kæreste? - YouTube

Markiplier - Hey gutter, Dette er en personlig sag, men dens

Er Dating Nogen Markiplier

Er Dating Nogen Markiplier

Amy Nelson: Alle Fakta På Markipliers Kæreste

Er Dating Nogen Markiplier

For at holde det kort og godt, jeg er en del af denne skøre, sammentømret fanbase af en performer udlandet, der, for et par år siden, blev gift. Tilmeld dig for at Se mere af Markiplier på Facebook Log ind eller Opret Konto for at Se mere af Markiplier på Facebook Log ind Glemt konto. Jeg kan heller ikke komme med vilje får din yngre kvindelige fanskare riled op ved at lægge shirtless billeder, vi kunne have gjort uden, og klart forsøger at komme til dem, når du har en kæreste og er på en eller anden måde 'bange for fans vil dog på hende. Jeg føler dårligt for Jess og jeg kan kun håbe, at hun får det bedre, men jeg kan kun være nysgerrig omkring, hvad der skete. Så jeg har ikke selv betaler meget opmærksomhed til alt det drama, og temmelig sikker på en masse andre mennesker, der ikke kunne enten (eftersom de større Mark ' s fanbase får flere mennesker der er til at være ked af det over hver eneste lille ting. Jeg troede, at vi kunne fokusere på at være lykkelig for ham, i stedet for at bringe en ende på forholdet, når vi lige har fundet alt det ud, især når nogle på andre sites er faktisk forsøger at gøre, at en ting (forgæves, hvis du spørger mig). Da Emily ' s rant gik op, der var kommentarer kalde hende en kælling, nogle hoppe til den konklusion, at hun er misbrug, som. Jeg siger ikke, at dette på nogen måde er direkte anvendelig til at Markere situationen, eller at jeg ved noget som helst om Mark ' s motiver. Mmmkay første ting først vil jeg gerne sige helt klart, at jeg er lykkeligt forlovet med manden i mine drømme og Mærket. (a) at have en kæreste, (b) med to veninder (c) at have en kæreste (d) at være en Sultan, og som har et harem (e) er aseksuelle. Det er hans personlige liv, og jeg tror, vi alle kan tænke på, hvorfor hun ikke er blevet nævnt: modreaktion. Men den fyr, der TYDELIGVIS ikke er nævnt en kæreste eller seriøs partner, så hvorfor fanden selv komme på emnet. Han virker som en fyr, der holder hans eget liv og hans professionelle liv adskille, der er nok for det bedste. Jeg føler, at det er et hit eller miss, når vi indfører et SÅ når dit job er dit liv lagt ud for alle at se. Fra begyndelsen har jeg altid troet, Mark havde en pige i hans liv, der er baseret på det faktum, at han er smuk, som alle helvede, og hvordan kunne han ikke. Jeg har et problem med mennesker at være hadefuldt (dvs vile, vilje betyde, namecalling, sprede løgne), men ikke med fans diskuterer en temmelig goddamn indlysende elefanten i rummet.

Den Markiplier Dating Simulator! ved CookieNine på

Er Dating Nogen Markiplier

Jeg er dog fan, og jeg tror, Mark og Jess er sammen på, som ikke i sig selv faktisk gider mig (jeg meget grundigt og helhjertet nyde at tro det bedste om folk, især andre piger). Tja, det er primært, fordi der er en masse rygter om, at få spundet bag lukkede døre, der forårsager nogle uretfærdige dom, om folk, der ikke fortjener det (dvs Jess.) Bottom line er, at hun er en utrolig talentfuld person, der fortjener så meget i livet, og jeg ønsker hende det bedste. Jeg er faktisk virkelig ivrige efter at begynde at tale med andre mennesker, der føler på samme måde om ham - og da det er et emne, der rammer rigtig tæt til hjem til mig, jeg håber, at jeg kan give noget værdifuldt til overvejelse af spørgsmålet om, hvorfor Mark 's kæreste og Mark' s online-liv kan være separate enheder, der for øjeblikket. D: jeg tror, han forsøger at købe tid, så han kunne finde et nyt sted at bo, da tingene med Jess var ikke alt for god. Eller hvis han ikke har én, men får i fremtiden, han kan føle sig trygge nok til at i det mindste fortælle os, at han har en. Her vil du finde fællesskab-skabt videoer, diskussioner, kunst og andre bits af interessant indhold om Youtuber Markiplier. Jeg vidste, at der var nogen der skal nok ende med at blive chikaneret første gang en tråd som denne dukkede op.:( Hvad er der sket med os. Han er blevet en berømthed, og desværre betyder, at alt for mange mennesker har alt for meget at sige, om ting der ikke nogen forretning af deres.

Jess er en af mine allerbedste venner, og for en stor del af min tid på YouTube, hun var også min kæreste. Flere forsøger at dox hende, nogen holder udstationering hendes fulde navn på alle over tumblr, selv efter at have det fjernet utallige gange, og som ved, hvordan de fik det. En masse af fans følte bare svagt ubehageligt, og på en eller anden måde løjet for, og den udøvende kunstner følte mig utrolig isoleret, fordi det var umuligt for ham at kommunikere hjerte-til-hjerte og en-til-en med alle om, hvorfor han ikke havde sagt noget før, og hvorfor han var ved at sige noget nu. Jeg kan ikke få det. Jeg kan heller ikke komme med vilje får din yngre kvindelige fanskare riled op ved at lægge shirtless billeder, vi kunne have gjort uden, og klart forsøger at komme til dem, når du har en kæreste og er på en eller anden måde 'bange for fans vil dog på hende. Samme for Jess. Jeg nævnte i mit indlæg, hvordan det ville være cool for dem at afsløre, men hvis de ikke vil, at fans skal ikke presse dem til at gøre det. Det har ingen effekt på indholdet, medie eller en persona, der Markerer viser os, så hvorfor skal vi nødt til at blive for personlig. Dybest set, denne fyr ventede, indtil han VIDSTE, at denne kvinde var på vej til at blive en del af hans liv for resten af det, før han begyndte at introducere hende til hans fans og vice versa. Han kiggede lidt mere pjusket end sædvanlig, da han først dukkede op på grumps' sted, men har været på udkig bedre, da til trods for det hele 'snapchat prøvelser', at han var nødt til at beskæftige sig med i løbet af weekenden. Han vil ikke miste fans og meget, meget stort flertal vil være meget respektfuld (for ikke at nævne de ville ikke engang at underholde Ken og Mary, Felix og Marzia, Dodger og Strippin. Markiplier gør mig glad i mindst fem minutter af hver eneste dag, og jo mere tid jeg tilbringer med sine videoer i mit liv, jo mere jeg er imponeret over hans ansvar og den måde, at han er lykkedes at ændre verden til det bedre ved at spille videospil uden bukser på, og virkelig tro på mennesker.