Pinligt Dating Historier Første Møder - College

hvad er din mest akavet dating historie? : AskReddit

Han kun betaler opmærksomhed til 3 minutters dato regel, når du snuble på nogle fyr, der er faktisk lidt sød og har med succes gjort dig til at grine. Jeg har hørt masser af indbakke skrækhistorier fra hende og andre kvinder, jeg kender, og jeg skal bare sige, jeg undskylder på vegne af vores arter damer, jesus. Så snart jeg hørte ham komme, jeg sprang ud og råbte, 'Bøh!' Alle af en pludselig, en lille pige, som skreg og begyndte at græde. Jeg havde også været på min rimelig andel af datoer, jeg havde mødt online op til dette punkt med kvinder, der var KLART ved hjælp af ældre fotos for deres profiler, som i, i det virkelige liv, de havde vundet £ 40 i deres ansigt eller noget lort, men historien om den prøve oxy ' er og nogle trailer park fyr virkelig tager kagen her. Jeg gik for det næste år eller to at tænke, at jeg var skør for at finde hende attraktiv, indtil min bedste ven ved et uheld fortalte mig, at han knuste hende. Jeg havde ikke lyst til at fortælle en masse mennesker om det, og et stykke tid senere, en anden pige (som jeg havde et stort crush på) spurgte mig ud, og jeg vidste ikke, hvordan at afslutte det med den første pige, så jeg har dateret dem begge til en helhed, før min søster gik på min Facebook og dumpede pige 1, fordi de både har sendt 'happy birthday xxx på min væg. Så værten naturligvis ikke forudse, at så mange kvinder viser op (vi undertal fyre temmelig naturligvis), og fordi af, at ikke alene havde han nødt til at hoppe i og deltage i stedet for hosting, men han var at trække tilfældige, intetanende dudes fra mængden af festdeltagere i denne speed dating event for at have nok datoer for alle de kvinder der. Jeg har kun mødt pige 2 som én gang, men jeg fik så meget lort fra min bedste ven og også alle på min skole ( de ikke kender hende) at jeg fik min søster til at dumpe hende. Og så ville han ringe til mig hele tiden, selv under hans arbejde-timer, når han var på en pause, tekst mig en masse etc. Ved at bruge vores Tjenester, eller ved at klikke på jeg accepterer, accepterer du vores brug af cookies. В Lære Mere. Jeg Er Enig. Mine historier er bare akavet og fucked up, men det lyder som at være en kvinde forsøger at finde en date på nettet er endnu mere fucked up. Jeg prøvede at handle cool som han fortalte mig en sjov vittighed, men netop som han sagde det punch line, jeg grinede så hårdt, at jeg tissede mine bukser. Hele tiden holdt han griner akavet og kigger rundt som måske spekulerer på, om jeg faktisk havde fortalt nogen om dette, som jeg aldrig NOGENSINDE, bortset fra nu alle Reddit. Han var en smule utryg og holdt fortæller mig, hvordan jeg så ud præcis som min mor (som var lærer på skolen). Lige som jeg tænkte på min drøm scenario, han kom op og kyssede mig, med munden på vid gab, og slobbered alle over mig.

Sjove Dating Historier - Pinlige Øjeblikke - Seventeen

Efter den første kamp scene er der et stykke tid, før den næste, og hun holder klager den første ikke garantere for den manglende indsats før det. Han stoppede midt-kys til at fortælle mig, hvor meget vi lignede. Opkast. Han kiggede på meddelelsen, og aldrig svarede på. Da jeg dukkede op for at hente hende, at hun inviterede mig i, da jeg stod der, gik hun over og tændte for TV ' et. Hvad er de mest besynderlige ting nogensinde, men jeg er den stadig munter slags pige, jeg var håndteres jeg det som en professionel, og sagde, at det var en dejlig kompliment. Vi mødtes en gang, han insisterede på at give mig en lille gave, som hans ven fik ham, han var meget ordentlig, godt omend meget kedeligt. Værten så os afsted, og forsøgte at afspore vores afrejse, men vi skylden på det tidlige arbejdstider og hoppede. Baseret på, hvor meget af en smerte i den fucking røv det er at flytte autostole, denne historie er begyndt at lyde usandsynligt. Vi havde for nylig fået en killing, og hun kunne godt lide at tage ting ud af papirkurven, og bære dem rundt.

Til sidst i desperation, jeg ser i soveværelset, ikke rigtig betale for meget opmærksomhed til hende, at jeg er bange for. I midten af filmen, og han begyndte at foretage et træk på mig, men stoppede halvvejs, og begyndte at vrikke rundt. For ikke at nævne at han havde dårlige knæ eller noget cuz han havde brug for min hjælp til at komme ind og ud af de små pladser, de havde sat op. Den varighed, der fik mig til at gøre dette var 0,8 sekunder. Hvad der er sket siden var hun står plantet på jorden, fordi hun havde intet at holde på, og var jeg ikke kigge i hendes retning, hvilket resulterede i et blødende mund, fordi hendes tænder skal have kontakt med hendes læber, da hun faldt. Vi tog toget ud til en landsby ved havet, omkring 20 minutter fra hvor vi begge boede, gik langs molen og talte. Underligt, men okay. Om to uger senere, at jeg kom ud af skolen, og der blev han, stående overfor skolen porte med sin cykel ser som den største krybe på planeten. Endelig trak han væk, pegede på mit ansigt, og sagde, Hvad er det? Jeg rørte ved min kind, og før jeg kunne finde ud af hvad der var galt, sagde han, Du bløder!' Jeg havde fået næseblod, mid-makeout. På det juridiske plan kan du blive anklaget for fare, fordi det absolut er til at håndhæve, at der i din bil. Før dette var jeg virkelig akavet og gå gennem alt dette har gjort mig til et bedre og mere selvsikker person, og jeg var klar til min mand, da jeg mødte ham. Mange af de fyre, og jeg delte en grine af, hvor underligt det var, og hvordan de var ved at miste deres stemmer, og bare træt af at tale og skifter pladser i almindelighed.