11 Dating Skrækhistorier Thatll Gøre Dig Facepalm - Travlhed

Værste Dating Historier fra Reddit PEOPLEcom

Det var ikke før han var næsten ved vores række, som jeg genkendte ham som den fyr, jeg havde været på en date med den foregående uge. Så skete der det samme med to fyre, så har jeg lavet en regel om, at du har oprettet et møde efter den første e-mail-udveksling, så mødte jeg en fyr, og vi har dateret til fire år, så vi blev gift i juli sidste år. Jeg tilbagegang, og hop i en taxa og tage til en dive bar for at mødes med mine venner og fortælle dem om datoen. En fælles ven, havde fremtryllet den idé over brunch, hvilket er ironisk baseret på, hvordan den dato, der er spillet ud. Så snart jeg hørte ham komme, jeg sprang ud og råbte, 'Bøh!' Alle af en pludselig, en lille pige, som skreg og begyndte at græde. Hun elskede virkelig søkøer, og til sidst hoppede hun fra sin båd i vandet og landede på en manatee. De var chatte via webcam, begyndt at komme lidt mere ind i hinanden, og han bragte ideen op af cam-sex. Efter nogle ord med trøst fra mig om, hvordan fucked up, at man skal have været, fortalte hun mig, at hun har gjort det op, og hver anden historie, som hun havde fortalt mig, at natten, fordi hun kan lide at lave historier. Der er, alt, hvad han sagde og gjorde syntes at være, der tidligere er tænkt og skrevet i henhold til nogle bizarre Spil Teori. En dag, han bringer hende over, og hun ligner en slidt truck stop hooker, på trods af hendes alder, og det var umiddelbart genkendelige, at hun var på noget (fandt ud af det var Xanax barer) i de første par minutter af møde den pige. Vi går videre til at have et mærkeligt måltid, hvor han utrætteligt flirter med sin værelseskammerat og derefter gør både sexistiske og racistiske vittigheder. Et par dage senere, modtager jeg en sms om, hvordan utaknemmelige jeg var til et stort måltid og det mindste jeg kunne have gjort var at sætte ud. Min date var i sidste ende dømt for ufrivilligt manddrab (hans mor og søster, der vidnede om, at far var voldelige og sadistiske misbrugeren), og tjente ingen fængsel tid. Han forsøgte at chatte med mig online et par gange, efter at disse ting skete, for at fortælle mig, at han handlede på den måde, han gjorde, fordi han var bange for de ting, han følte om mig. Han står i vinduet, jeg stod over for restauranten, så han ikke kunne se antallet af mennesker, der vender sig i deres stole og strakte hals for at se, hvem fanden var SÅ UTROLIGT HØJT.

Under middagen, at jeg ikke blot fundet ud af, at hun kun lige er fyldt 20 (der er virkelig ikke det store af en deal), men hun var datter af en af de Høvdinge på mit skib. Jeg kunne ikke genkende ham i første omgang, fordi jeg ikke forvente ham til at være iført en sved jakkesæt, heller ikke jeg kan forvente ham at have bragt hans værelseskammerat. Hun vil så fylde den lille resterende skorpe-båd med olivenolie, tag en bid af det, og fylde den. Jeg mener, hvad fanden, jeg har gjort et eller to usikre ting i min tid, jeg skal give fyren en pause. Åh, og sluttede med sætningen: ikke gider at svare, fordi jeg ikke vil læse det. Gjort, og gjort. Han havde masser af sværd og macheter på væggen og besluttede at holde en til min hals for at vise mig, hvor utroligt stærke de var. Så snart vi begge indså, at der var mest helt sikkert ikke kommer til at være en anden runde begyndte hun vredt protesterer uopmærksomhed i vores (faktisk helt opmærksomme) servitrice (jeg tror, fordi jeg var så frastødende, at regningen skulle betales LIGE NU), og hun stod op og stormede ud på badeværelset. Vi besluttede at mødes til en date, og jeg tog ham op på et gadehjørne, hvor han mødte mig med en buket af iris.

Han fortalte mig, at han troede liv var fuldt af ondt og had, og så foreslog han, at vi går at få en drink. Tingene tog en drejning til det what-the-fuck da han begyndte at spørge til at røre ved min røv og for mig at røre ved hans pik gennem hans bukser. Nu, i vores sidste rate af denne meget specielle dating undersøgelse roundup, bringer vi dig: Den Mest Forfærdelige Ting, er Stødt på, Mens Online Dating. Så jeg tjekke denne fyr, og han virker rigtig godt, men han har et barn, som er på min liste af deal-breakers. Vi ramte ikke det ud, så at ende natten høfligt (og tidlige) jeg gik ham til banegården, så han kunne få toget hjem. Jeg begyndte at korrespondere med en fyr, der arbejdede i nærheden af, sendte mig digte og komplimenteret min on-line billeder med energi. Efter nogle middelmådige doggie style (fordi jeg ikke kommer til at stå ansigt til ansigt med et grin, gamle mand, mens du bliver kneppet af en yngre), jeg har lavet min flugt. For vores anden dato, han tog mig med til hans klasseværelse, og for det tredje, at han ville have mig til at komme til en skole fundraising-middag. Vi er enige om en restaurant i en anden, fjern-ish del af byen, og dude beslutter, at han ønsker at gå dertil i stedet for at tage metroen. Det var et overfyldt teater, og kun pladser til rådighed for ham og hans venner var ret ud til mig og min date.