Bumble Anmeldelser Online Dating Selskaber Bedste

Humlebier - Dating Sites Anmeldelser

Bumble Dating Site Anmeldelser

Hvad bekræftet min mistanke var, da jeg så en af mine venner, som jeg har kendt i årevis, men i form af mistet kontakten med på Humlebier, og jeg pressede til at matche med ham, så jeg kunne komme tilbage i kontakt med ham, og jeg ved, at han ville have matchet med mig, så han kunne komme tilbage i kontakt med mig, men det gjorde han aldrig, så jeg vidste der var noget galt. Gik til at konfrontere Humlebier på deres app anmeldelser og Facebook, og de har blokeret mig, men fortalte mig at skrive dem til mine spørgsmål på deres facebook-side. Jeg er åbent homoseksuel og søgte at finde fyre og piger som forbindelser til venskaber og mulige relationer med fyre. Når du abonnerer, det fortæller dig, hvornår du skal annuller, hvis du ikke ønsker at blive opladet, men selv hvis du at, du vil pådrage sig mange afgifter fra dette selskab. De slettede min konto og sagde, at jeg ikke kan bruge det længere, fordi jeg har skrev, alt for mange klager, fordi de ikke ville hjælpe mig. Selvfølgelig, når mit medlemskab er udløbet, begyndte jeg at få besked om mænd, der havde (angiveligt) scannet på mig. (LOL! Du må ikke tage krogen.) FEM--Endelig, OG DETTE ER DET STRÅ, DER knækkede kamelens RYG. Bogstaveligt talt, jeg matchet op med 7 fyre i løbet af weekenden og de var alle fra ud af byen, sidder i lufthavnen i løbet af en ventetid. Men min erfaring er, at Humlebier har været meget diskriminerende mod mænd og i virkeligheden gik endda så vidt som til at blokere for mig ukendte årsager, og efterlod ingen kontaktoplysninger, ikke et bevis på, hvorfor de blokerede mig, og ingen respons på mine e-mails. Det går af GPS på deres telefoner, så du måske tror, de er i din nærhed, og de kunne leve 1000 miles væk (tror piloter, eller endda folk, der besøger familien, på ferie eller på forretningsrejse). Det eneste svar, at jeg havde fra Bumble var, at min profil modtaget mange klager, og da jeg bad om dokumentation og begrundelser for, hvorfor de gav ingen. Så, så, så ked af det! Så jeg besluttede at give det en chance igen i år, og enhver person, jeg passede endte med at blive en person, der sad i lufthavnen aflæse på Humlebi, og de havde ingen intentioner ved alle at være i et forhold. Jeg havde sat min konto op til at finde kampe 14 miles væk på max, jeg ville finde folk, der var tæt på mig, men da den app ville fortælle mig at udvide min søgning til mennesker, der lever over 60 plus miles væk, ikke kun for, at når jeg gjorde match med mennesker, piger primært de ville ikke engang svare. Jeg har ikke en, fordi jeg synes det er meget trist, at folk, at sende billeder af deres middag på en restaurant. Oplysningerne på vores hjemmeside er af generel karakter og er ikke beregnet som erstatning for kompetent juridisk rådgivning. Denne pige, der har så meget omtale om sig selv med Match, der ønsker at købe hende ud, bør skamme sig over sig selv.

Bumble Gennemgang Top Ti Anmeldelser

Faktisk har jeg kun matches med et par gals hjælp premium-abonnement, og de scannet på mig først, og alligevel aldrig gjort en indsats for at kontakte mig. TO-- jeg endte med at købe en 3-måneders medlemskab, fordi en fyr dukkede op, der så interessant for mig. Hvad jeg ikke indse, er den konto, der blev sat til at fortsætte med at forny, indtil jeg gik til iTunes for at stoppe afgifter. Min mistanke blev bekræftet, da jeg endelig fået fodret op en uge senere, og fik ud af Humlebier og gik tilbage på Blår og løb ind i samme ven på Svamp, som umiddelbart kan matches med mig på Svamp. Jeg er klar over, at hvis du starter på en dating hjemmeside, du vil hyre nogen til at gøre et par falske profiler for at have en god base for nybegyndere, men det er ikke kun det. Jeg ringede og forklarede mit problem, og så sagde han, at han ville kalde mig tilbage, nat, som jeg troede var ulige, og så er han aldrig har kaldt mig. Jeg føler, at det skal være ulovligt at etablere et system, der kræver, at brugeren til at fravælge en fornyelse system. Jeg er mere overbevist end nogensinde nu, at Humlebier er helt skæve, og de er kontrol med, hvem der kan tale med hvem og hvor mange kampe du kan få.

Jeg fortalte dem, hvordan app ' en er som terapi tider, fordi bare at have kampe for at flirte med gør du føler dig mindre alene. På ConsumerAffairs tager vi sikkerhed alvorligt, se venligst vores Privacy Policy for at lære mere om, hvordan vi holde dig beskyttet. Så at finde fælles fodslag, var det eneste problem, som burde har været let. 6 uger går, og jeg må have kunne lide 300 mennesker, nul kan lide tilbage, nul-beskeder. Jeg fik et hit for et par dage siden, hvor denne fyr, og at jeg faktisk scannet på hinanden (og tro mig, det er SJÆLDENT! ), og vi startede med en samtale. Jeg troede, det var mærkeligt, fordi jeg ikke havde scannet lige på ham, så jeg burde ikke have været i stand til at se, at han scannet lige på mig. Indholdet af dette websted kan ikke blive genudgivet, genoptrykt, omskrevet eller recirkuleres uden skriftlig tilladelse. Г— Anmode om yderligere oplysninger. Jeg håber, at nogle betalende kunder vil filen retssager mod disse skæve scum-of-the-earth skrald folk, der kører denne ting. Jeg kontaktede Apple iTunes, som er repræsentative for dem, og de sagde, at det er Bumble ' s problem. Jeg har kun været på Bumble to gange på et år og en halv, og på min første stryg til højre dateret en stor fyr, der for et år en halv. Jeg er fit, jeg ser godt ud, har job, der ikke tidligere drama kæreste, ingen børn, ingen stoffer, ingen røg, ingen alkohol, mine interesser og hobbyer er næsten alt.