10 Tips til Dating en person Med Borderline Personlighed

Hvad Du Behøver at Vide, Når Dating en person Med Borderline

Rådgivning - Dating En Person Med Borderline Personlighed

Efter at finde ud af hendes spørgsmål, og indse, hvorfor hun handler som hun gør, jeg sms ' ede hende symptomer og spurgte hende, om hun ved, hvad BPD er. Derefter, ikke længe efter at hun var truende og siger meget dårlig ting, men nu er jeg bare ikke længere svarer til hende. Hvis du virkelig ønsker at kærlighed, hengivenhed og forståelse for, at relationer kan tilbyde, så det er til at blive tjent på den hårde måde. Hvis du virkelig ønsker reelle relationer med mennesker, så er du nødt til at lære af fortidens fejltagelser, undersøge dig selv, og gøre de nødvendige forandringer. Hvis hun er, og hendes følelser er uregelmæssig gå til par terapi med hende og taler med hende om hendes adfærd. De vil gøre alt, hvad de kan og stoppe ved intet for at holde dig lukker op om dine følelser eller til at gøre dig føle, at det hele er din egen skyld, at de er på denne måde. Bare gå. Læser dette vil jeg tænke på, hvor vild er jeg som jeg er en attraktive, veluddannede, økonomisk sikker kvinder, der vil miste sin familie og venner, hvis ikke forsigtig. Hvis bpd var en person, jeg ville dræbe ham. Lykkeligt. Jeg hader det. Det tog derfra kærligheden i mit liv, og har ladet hende så meget smerte. For en, mens jeg spekulerede på, om jeg var lige ved at blive arrogant at sige, at jeg ikke har BPD mig selv, men det er sandt, at jeg ikke, tak Gud. Din artikel suger alle håber, at ppl med BPD som jeg selv vil have noget håb i et forhold. De kan simpelthen ikke tilbyde nogen følelsesmæssig næring for deres partner, og så langsomt dræne dig for din sjæl. Det kunne være, at jeg på min menstruation, at jeg kom ind i en lille diskussion med mine venner, eller er jeg bare træt. Når jeg læser denne artikel, jeg var faktisk ved at kopiere linket og sende det til min mand, så han kunne læse det. Spaltning, idealiseringen, besættelse med en potentiel partner, promiskuitet, wantom udgifter, ingen af disse ting er godt for OS som BPD syge, og vi vil have folk til ikke kun at vende det blinde øje til denne adfærd, men på samme tid at acceptere og omfavne det, fordi intet af det, der er vores skyld. Det er sjældent at møde nogen, der virkelig identificerer deres forældre, som synderen, fordi det bedrag, er så dyb fra BPD-eller klynge-B mor eller far.

  1. Er Du På Dating En Person Med Borderline Personlighed
  2. Dating en person med Borderline personlighedsforstyrrelse
  3. Hvad Er Det, Som til Dato, Når Du Har Borderline
  4. Dating en person med borderline personlighedsforstyrrelse
  5. 10 Tips til Dating en person Med Borderline Personlighed
  6. 12 ting du bør vide før dating en person med
  7. Den Cyklus af Dating, jeg Går Igennem som en person Med BPD

Dating Nogen Borderline Personlighed

Jeg tror, at det er op til os, der lider af BPD til at bevise dem på en anden måde gennem vores positive adfærd. At give ham tilladelse vil hjælpe mig med at føle, at han hjælper mig, og ikke bare at sige det, når han føler sig som det. Det tager en rigtig helt med BPD til at gå gennem behandling, fortælle sandheden om sig selv i stedet for alle andre og gøre værket, da det synes at ingen bekymrer sig, og alle er ude på at få dem. Den bedste ting, der vil arbejde er at finde nogen, der har en stærk personlighed og en stærk tillid til, følelse af selvværd, fordi de vil være en til at fortælle dig, nej og sætte deres fod ned. Vi lider af depression, som kan føre til destruktive adfærd, sandsynligvis fordi vi ikke har været korrekt behandlet seksuel udnyttelse, vi er udsat for. Den værste del er, at jeg ville ønske jeg havde de evner på det tidspunkt til at styre situationen, men jeg gjorde alle de forkerte ting, og vi brød op. Han hjælper mig til at falde til ro, når han kan se at min stemme er begyndt at hæve, og jeg begynder at tale i en hektisk-agtige tone. Den følelsesmæssige rutsjebane er blevet så intens, (eller normalt), at jeg har ikke selv haft lejlighed til at tænke over, om jeg elsker hende eller ikke endsige udvikle kærlighed til hende.

Derefter forklare hende, hvordan det er dårligt for dig, så godt du kan, så fortæl hende, at du ikke opgive hende, men hvordan du sætter jer begge gratis. Jeg gjorde alt for hende, ville jeg stadig gøre noget for hende, undtagen offer, min forstand og mit helbred. Han truede med at dræbe mine mandlige venner, har forsøgt at låse min telefon med min egen tommelfinger mens søvn, snydt, skubbet, skubbet, jaget, og blokerede for min bil i på mange steder. Lad ikke nogen få dig til at føle sig værdiløs og deprimeret f.kr. af deres manglende at beskæftige sig med deres egne personlige problemer. Gøre nogle yderligere forskning, før du kan skrive en anden artikel om BPD, fordi jeg kan love dig, at jeg ikke er freaking monster, og at det ikke er de andre mennesker, der er diagnosticeret med BPD. Han næsten dræbt os på seperate lejligheder på en flygtig usikre, jalousi, vrede, næsten bryder os ind i en forstad til fællesskabet, og på motorvejen 2 andre gange, den ene, mens hans barn var med i bilen. BPDs bruger 95% af tiden tænker om sig selv, og 5% at tænke over, hvordan de kan få, hvad de ønsker fra andre. Jeg tror ikke, hun havde BPD, indtil jeg havde en senere samtale med hende. I går. Vi var sms ' e frem og tilbage, og jeg spurgte hende, om hun ville være venlig at fortælle mig, hvad det var at være caretaken for (jeg definerer bevogtning, som at give opmærksomhed, lytter, eller varme med henblik på at få noget tilbage, men ikke tellin den person, der er denne tavse kontrakt og derefter resenting den person, der, når hun ikke er i overensstemmelse med hendes egne). Held og lykke til alle jer med BPD, og alle, der kæmper en bpd forhold eller kølvandet på en bpd forhold. Mennesker uden en klynge B lidelse er ikke din befriere, de ikke kan løse, at de ikke er nødt til at tolerere, og du må ikke uløseligt skylder os noget.