11 ting at vide når du er dating en genert fyr

Hvordan at Vide, Hvis en Genert Kvinde Er Interesseret i en Mand

Men nu er jeg forvirret, det er, som om han vil ikke se på mig, men så snart han opdager, at jeg er nær hans ansigt vil blive rød, jeg mener, nogle gange til det punkt, hans øjenbryn til at forsvinde, og når jeg fortalte en joke i klasse med alle andre grinede, men det var som om han var bevidst forsøger ikke at grine. Han har ikke rigtig tale med mig, fordi han ikke er i nogen af mine klasser, og han er ikke rigtig i min social gruppe. Jeg spekulerer over, om jeg skal klippe mit tab eller spørge ham direkte, hvorfor, når han ser mig, han vender sig og går væk. Jeg tror, at han kan lide mig, men jeg tror, at vi bare ikke ved, hvordan til at bryde isen og bliver gode venner igen. Jeg handlede Normal, min egen, og han kunne ikke se mig som mere end 2 uger, men da jeg kom han prøvede at få min opmærksomhed, så dårligt. For et par dage siden, at han inviterede mig til at tage hen og se et show, og jeg acccepted, dette vil være vores første date, og for nogle grunden til at jeg er nervøs, og normalt er jeg ikke nervøs. Men så igen, han kom til at arbejde tæt til mig, når jeg troede, at han var interesseret, han så mig, der arbejder ved siden af en fyr, som var det sted, jeg kom til træning, og han distancerede sig. Han sagde, at nogle gange føler han sig ned eller familie ting kommer op, så en masse tid han bare dukker op og han lagde sin hånd på min skulder og sagde, at han vidste, at det ikke var en god ting. Han prøvede så hårdt på at tale med mig og holde kommunikationen i gang, men jeg er helt rodet op, og nu er hans uvidenhed er at dræbe mig. Efter 5 minutter, derefter gik jeg til at rejse med mine venner, at han ikke kigger i min retning, selv om de tidligere var han snakker, og vi fik på. Jeg tror, det er vigtigt at tro fyre, når de siger, at de ikke ønsker et forhold og ikke holde slå en død hest. Men for nogle dage efter at han er begyndt at kigge direkte ind i mine øjne give mig den længste øjenkontakt, han kunne give endnu efter at han ikke selv kommer og handlede som jeg ikke eksisterer. Jeg tror ikke det er den fyr thats genert i dette problem, det er mig.!! Jeg går til gymnastik regelmæssigt, og jeg plejede at sige hej til denne fyr, og engang vi har en lille snak (ikke meget). Men ved udgangen af det år, han fortalte mig, at det var hans sidste dag, og jeg har lige børstet det som okay, have a nice life, bc, jeg vidste virkelig ikke, at jeg havde en crush på ham, så vi kommer i 9. klasse, og som i sommer havde jeg indså, at jeg havde et kæmpe crush på ham, men jeg var altid for, at sind sæt, som du ikke lade ham vide, bc, så jeg vil blive gjort nar af, og så, når han forsøgte at tale til mig, at jeg ville ignorere ham, det skete to gange, og så lader jeg det gå. For eksempel, ham og hans ven skiftes til at sidde bag min ven og jeg i en af mine klasser, og når vi gøre øjenkontakt, han stirrer ind i mine øjne, indtil jeg bliver væk.

Men hvad var virkelig underligt, er, at på en af de dage, ville han se over på mig og forsøge at få min opmærksomhed, og jeg ville ikke se på ham, det er ligesom han forsøger at enten prøver så hårdt på at skjule sine følelser, eller er han bare slået tilbage af mig, men jeg mener, hvorfor føles det så anspændt, hver gang vi er i nærheden af hinanden, bc han skal føle noget, bc, hvorfor ville hans ansigt ophold rød hver gang han ser mig, og hvorfor gør han gå fra målbevidst foregiver jeg ikke findes at have dage, hvor han gør ting for at forsøge at få min opmærksomhed?måske er det engagement ting, du talte om, nogen ideer. Hvis han ikke kommer til at dukke op så det er lidt svært at have et forhold eller endda en potentiel forhold. Hvis du ikke er forsigtig, dag-til-dag pligter og ansvar, kan fortrænge kvalitet tid med din partner. Der var også det scenarie, hvor vi gik ud med sin gruppe af venner og min fyr fætter (begge af dem er faktisk venner), så han købte mig en burger og jeg er egentlig ikke meget af en god eater (jeg kan ikke selv er færdig med en burger), så hans ven var stadig sulten, og jeg tilbød sin ven halvdelen af min burger, han blev gal på sin ven og sagde: dude, jeg købte det for hende ikke for dig her tager mit kort, købe en burger. Jeg blev så nysgerrig, at næste dag også jeg deltog i mødet, og denne dag før mødet kunne ende i en time, gav han fortsatte med at stirre. Bare i går, at han fangede et glimt af mig, der kommer ind i cafeteriet og begyndte at sparke fødderne lidt hænderne i lommen. Han har aldrig smiler til mig, eller har henvendt sig til mig eller noget, så jeg troede bare, at han havde en kæreste, men nu jeg tror det ikke. Jeg havde en slags forventes ham til bare at sige nej til en drink og lægger det ud, men tilbyder ham en kop kaffe, og når han kunne gøre det forvirrede mig til at tro, at han kunne være interesseret.

Så er du muligvis nødt til at være lidt mere aggressive i denne situation, og chat ham op, mens træningen af ham, hvor til at kommunikere med dig, således at du er både komfortabel. Men hver gang jeg spørger ham, var han medvirkende han Denys det, selv når o har wittnesses, nogle gange føles det, som om hans genert eller noget, på grund af hans handlinger. Så i går var vi taler i den samme gruppe igen, og jeg var ikke stå ved siden af ham, fordi den pige, der kan lide ham, stod ved siden af ham. Medmindre han kommer rundt og gøre ting rigtigt, han er jo trods alt gået en sag, selv om jeg elsker at være der for ham. Jeg havde planer om at tale med ham i dag, men han så mig, der nærmer sig ham, og han løb op og begyndte at tale til sine venner. Vi stod i en gruppe, der taler, og han stod ved siden af mig og senere alle venstre, men han opholdt sig, og sad og snakkede til mig for om 20 minutter om personlige ting, og vi fik sammen, så godt. Den første dag vi flyttede til andre office-selv om han sad langt fra mig, at han stirrede på mig, men når jeg ser på ham, at han undgår at se på mig. Han plejede at være omkring mig, når jeg plejede at være der i hans område, bare for at få mig til at føle, at han ønsker at være i nærheden af mig. Jeg forsøger altid at hævde, at alt er bare tilfældigheder, for jeg tror, jeg er ikke så attraktivt at fange ham. Jeg klædt på den dag, og da projektet var ved at være overstået, Min team leader, og jeg ønskede at komme over at tale med ham om det.