Hvad Du Behøver at Vide Når Dating en person Med Borderline

Dating en person med Borderline personlighedsforstyrrelse

Det tager en rigtig helt med BPD til at gå gennem behandling, fortælle sandheden om sig selv i stedet for alle andre og gøre værket, da det synes at ingen bekymrer sig, og alle er ude på at få dem. De starter som regel ud med spænding og sjov, men ender i kaos og smerte, der forlader den ikke-BPD partner dybt såret og forvirret. Hvorfor? Han eller hun vil forstå din kamp mere intimt og kan give dig et ret præcist overblik over hvad man kan forvente. Efter at finde ud af hendes spørgsmål, og indse, hvorfor hun handler som hun gør, jeg sms ' ede hende symptomer og spurgte hende, om hun ved, hvad BPD er. Jeg tror, at det er op til os, der lider af BPD til at bevise dem på en anden måde gennem vores positive adfærd. Udløsere kan resultere i en flare-up af BPD symptomer, der spænder fra en mild depression til en selvmorderisk krise. Nu er jeg begyndt igen forsøger at afhente stykker og se nogen, som jeg elsker mere end noget helt implodere indefra og ud og nægtede at få den hjælp, hun har behov for. Hvis hun kommer hjem og fortæller dig om, hvordan hendes chef eller kollega uretfærdigt behandlet hende på arbejde, ikke bekræfte sin tro, medmindre du mener, at hendes opfattelse er korrekt. Derefter, ikke længe efter at hun var truende og siger meget dårlig ting, men nu er jeg bare ikke længere svarer til hende. Den bedste ting, der vil arbejde er at finde nogen, der har en stærk personlighed og en stærk tillid til, følelse af selvværd, fordi de vil være en til at fortælle dig, nej og sætte deres fod ned. For en, mens jeg spekulerede på, om jeg var lige ved at blive arrogant at sige, at jeg ikke har BPD mig selv, men det er sandt, at jeg ikke, tak Gud. Jeg var aldrig klar over, så da han påpegede, at jeg var ved at blive urimelig i de sidste jeg tog det personligt, og var pissed, at han ville sige, at jeg var over at reagere, fordi i mit hoved, det var helt korrekt. Positive Bekræftelser For Kærlighed Forstå, Hvordan at Bekæmpe Fair, Når Relationer Er Spændte Øjeblikke Tips Til Unromantic om, Hvordan At Være Romantisk. Jeg følte ikke på nogen måde stødt af denne artikel, og jeg tror, at dem, der er vil med glæde spille rollen som offer indtil det uundgåelige voldelige end kommer. Så vi begyndte at e-maile og hans undskyldninger og venlighed tilladt mig at lægge mit forsvar og begynder igen.

Rådgivning - Dating En Person Med Borderline Personlighed

Dont Dato Piger Med Borderline Personlighedsforstyrrelse

Dating Borderline

Jeg føler mig så dårligt for mennesker med BPD, men uskyldige tilskuere er ikke boksesække, og en masse af jer på her tale om kvinder med BPD. Mennesker uden en klynge B lidelse er ikke din befriere, de ikke kan løse, at de ikke er nødt til at tolerere, og du må ikke uløseligt skylder os noget. Jeg forsøger at få hende tilbage med min nye viden, som jeg kan tilpasse sin tilstand, mens hun får hjælp. Aldrig virkelig forsøger at forbedre sig selv på nogen meningsfuld måde, altid forventer alle andre til at sætte i alle ben arbejde. Til at tænke på en fremtid, der forsøger altid at side skridt i hans filosofi kun at blive tilbedt, og en uge senere, er for meget drama. Hun berøvet mig for at øve min evne til at tænke selvstændigt, til at føle sig sikker i mine valg, for at føle mine følelser, og at have min egen erfaring i forholdet. Og selv om disse nye måder at klare det, er bedre for dig, de kræver indsats, tanke og koncentration. Hvis du beslutter at afslutte forholdet, tage til efterretning, at din partner kan ikke reagere på passende vis, og du kan føle sig truet.

At give ham tilladelse vil hjælpe mig med at føle, at han hjælper mig, og ikke bare at sige det, når han føler sig som det. Mennesker med borderline personligheder, der ofte ikke har nogen anelse om, hvordan deres adfærd virkninger andre. Når jeg læser denne artikel, jeg var faktisk ved at kopiere linket og sende det til min mand, så han kunne læse det. Give en kompliment om noget, hun gjorde, og hun kan sige, at du hemmeligt at gøre grin med hendes indsats. Hun tror ikke det eksisterer, og hun er overbevist om, at jeg på en eller anden måde manipuleres den læge til at diagnosticere hende. Jeg gjorde alt for hende, ville jeg stadig gøre noget for hende, undtagen offer, min forstand og mit helbred. Det kan ofte tage folk et stykke tid til at være åben for tanken om, at de har en psykiatrisk lidelse, og at der er behandling til rådighed for at hjælpe dem. De kan mærke dig som uopmærksom, ufølsom eller afvisende over for de forhold, når de i virkeligheden intet kunne være længere fra sandheden. Som sagt, folk er oftest udarbejdet til personer med lidelsen på grund af den indledende begejstring og passion, de bringer til et forhold. Held og lykke til alle jer med BPD, og alle, der kæmper en bpd forhold eller kølvandet på en bpd forhold.