Online Dating in Italy Dato mænd og kvinder i Italien Badoo

Den italienske Dating Scene, som Set af en Expat i Rom Italien

Og ja, jeg har lagt mærke til, hvad du taler om med hensyn til italienske kvinder i denne generation (som helhed) er mindre interesseret i ægteskab end Amerikanske kvinder. Der skal være en million artikler på udenlandske kvinder og italienske mænd, men næppe en enkelt artikel på den anden kombination. Min tone var ikke beregnet til at blive vred eller mener, men jeg forsøger netop at præcisere mine argumenter for dig. Min udtalelse på 35 vil sige, at du kun kan have én partner i livet (og livet), den eneste, der altid er klar til at dele alt med og passe på, om en kvinde. HAHAHA jeg er træt af at spille med Amerikanske piger og har haft en drøm, om at forlade OS til at leve i Italien. Naturligvis skal du have erhvervet nogle dating færdigheder på et tidspunkt, at du i stand til at transcendere disse forskelle i de to kulturer til at få opfyldt, og giftede sig med sådan en smuk italiensk kvinde. Måske er der nogle kvinder, der er ok med det, men jeg finder det på trist, som jeg sandsynligvis havde et par affærer med mænd, der aldrig afsløret deres ægteskabelige status, og da det blev aldrig indlysende, som jeg nød i selskab med en række af romantiske italienske fyre. Jeg er en anstændig søger fyr, og jeg var overrasket over, at italienske piger ALDRIG selv lavet øjenkontakt med mig på gaden. Må indrømme, at han fuldstændig fejede mig væk fra mine fødder.Hans arv er alle Britisk, men jeg fortalte ham, at en af hans forfædre må have været en Romersk soldat. Piger ville henvende sig til mig og starte samtaler, fordi de var nysgerrige om, hvor jeg var fra, og endda fyre ville have ramt på mig. Problemet er, at så mange har været skruet over med snydes Italienerne (min blog fra sidste vinter: ), at de er meget jaloux og meget rethaverisk. Jeg diskuterer sejler ud for at se ham, fordi jeg har altid ønsket at komme til Europa, og han er fra byen, min oldefar er fra, så jeg ville elske at se det. I Nederlandene ofte Afrikanere og Marokkanere, der er forbundet med kriminalitet, men den hollandske nemt kan skelne mig, en Amerikansk, fra dem, og selv fra Surinamese. Men så snart jeg prøver at være mere reserveret og undvigende Aussie fyr mister interesse, som hans generel dovenskab ikke tillade ham at planlægge og nyde jagten. Jeg rejste til Italien for 11 år siden af mig selv lige efter college (på den tur mødte jeg min Aussie hustru) og blev fascineret af spillet jeg indimellem så.

Jeg har nogle teorier, men jeg er nødt til at udtænke en meningsmåling for italienske kvinder for at se, om jeg kan få nogle hårde data. Jeg fandt dating scene her for at være mere ligestilling mellem normativ end derhjemme, og det er endnu værre, hvis du gør online dating. Men hvert sted har sin egen version og regler, der er lidt anderledes og ikke altid let at regne ud. Ciao. JEG VAR 30 ÅR!!! HA! Jeg ved ikke, at alle Italienere er åleglat eller direkte, her i de nordlige regioner, som de har tendens til at spille hårdt, for at komme og være mere arrogant end noget andet. Og det virker til bedste for folk, der ender med at gifte sig med os, fordi chancerne er, det betyder at vi virkelig ønskede at gifte sig med. Jeg vil også tilføje, at italienske kvinder, på nuværende tidspunkt, er betydeligt MINDRE interesseret i ægteskab end Amerikanske kvinder, og her taler jeg om uddannede, øvre-middelklasse i byerne Amerikanske kvinder. Jeg var blot at besvare John ' s kommentar, men så skal du pludselig til venstre, der koldt følelse med dit svar. Vi havde en herlig middag efterfulgt af en meget romantisk aften at drikke vin, mens han spillede på sin guitar, og sang til mig.

Men jeg må fortælle dig, at Hispanic-Amerikanske vibe spiller godt over hele verden, ikke bare i det Nordlige Italien! Ciao. Men, som din mand viste sig, at vi alle er individer, og selv om den stereotype opfattelse er sandt for de fleste, det er altid en fejltagelse at tildele den til en person, før du kender dem. Måske er det motiver af de udenlandske piger i Rom forklare, hvorfor italienske piger er så tilbageholdende af udenlandske mænd. I slutningen af 70'erne (som da jeg mødte min mand) stadig bruges til at være ildeset for piger at gå ud alene, der reducerede risikoen for nye møder. Det var anderledes for mig, fordi jeg ikke tilhører en gruppe, og selv om det virkede ganske undergravende på den tid, det tillod mig at hænge ud med, som jeg gerne ville. Nu, jeg er bare ligeglad, og jeg er glad for i mit eget liv til at søge efter mandlige selskab for noget, men venskab. Hvis jeg havde en dollar for hver italiensk pige, der ville tage min mand fra mig, men så igen, det kan være, at min mand er en Hispanic-Amerikaner, som i disse dage, det er hvad der er at få alle spillet her. Bor i Holland, jeg kan se, blandet race par hele tiden, ikke bare i Amsterdam, men i de små byer så godt. En af mine tidligere lærere, der er 91, siger, at Romerne har faktisk ændret sig; de er blevet mere bange for udlændinge, fordi Rom er fyldt med så mange. I den korte span af min artikel, jeg kunne kun dække mine begrænsede erfaringer med de mest almindelige fordomme fra Rom og sydpå.