Meetups nær Arlington Virginia Meetup

Dating i nova Alexandria, Fairfax: bedste - By-Data

Ting Du Bør Vide Før du Flytter til det Nordlige Virginia

De egenskaber, du liste variere mellem have-livsstil (fx, Foxchase og EOS-21) og high-rise bor (fx, Huntington Gateway og Aventine). Det er kommet temmelig lurvet og en ven på en ejerlejlighed, der støder op til det sagde politiet over i den komplekse næsten dagligt for forstyrrelser og smålige forbrydelser. Nogle af de frynsegoder, som de har fortalt mig om, er det nemt at komme til og fra I95, alle de søde mødre og mødre butikker og restauranter. Hvor langt ned Fredericksburg VRE linje, ville vi nødt til at gå, og hvad er nogle byer meget tilgængelige for den pågældende linje med gode skoler. Du kan også gå til Mount Vernon river trail (ganske bortset fra i Foråret, når det er fremragende) i mindre end en time, eller i den Gamle Bydel. Jeg kender ikke til andre lignende samfund, der ville have denne form for charme, der vil arbejde for din pendler. Åh, og jeg er skyldig i at skære igennem Occoquan til at fjerne en masse af min pendler op Old Bridge Road. Det umiddelbare nabolag er ikke spændende, men Old Town Alexandria er en kort køretur væk for laid-back opskalere shopping og socialt samvær samt Mount Vernon Trail og waterfront for at udøve og picnic. Dejligt at besøge, men jeg ville ikke ønske at bo der, især ikke, som en anden sagde, når craft festival er i gang, og alle veje ind til byen er lukket ned. Dale Byen er en meget stor, planlagt samfund bygget og omhyggeligt lagt ud i flere sektioner, tilbage i 1960'erne. Besøgte min kæreste hver weekend sidste år (han bor her i en anden lejlighed), og så aldrig noget at kravle. Disse er de lejligheder jeg overvejer: Foxchase Lejligheder Huntington Gateway Park Vue af Alexandria EOS-21 Ben Mar Windsor på Dorne Aventine af Alexandria, Hvis du har nogen oplysninger om nogen af disse, så lad mig det vide. DC og Pentagon af Prins William s-busser samt Virginia Railway Express pendler-tog-og ved I-95 og U.S. highway 1. Stafford County, som er ganske hurtigt-voksende, er længere mod syd, også langs I-95, og endnu længere fra DC, og derfor har nyere boliger og nyere infrastruktur, og (hvis jeg ikke tager fejl) mindre racemæssig mangfoldighed end de andre fællesskaber, der er nævnt som Prins William Amt. De områder, disse egenskaber er i (den vestlige ende af byen Alexandria og Huntington) kriminalitet, men jeg ville ikke kategorisere nogen af dem som farlige. Det kan lyde fjollet, men jeg tror, jeg er virkelig på udkig efter en by, der har nogle alvorlige charme, og at jeg føler, at jeg bor i, er godt, Virginia, og ikke en anden by fuld af bånd indkøbscentre osv.

Dating I Det Nordlige Virginia Rådgivning By Data

Jeg har kigget alle disse op på lejligheder ratings, men jeg kan virkelig ikke tage nogen af disse indlæg alvorligt, fordi alle klager. Men jeg tror der er en forskel mellem en højere læreanstalt senior og en college grad at arbejde og leve et selvstændigt liv. Nu er den nede side: alle kender din virksomhed, eller de forsøger at, især på det lille posthus i byen. Jeg håber sandelig ikke!) Mine søgninger har ført mig til en by, som jeg virkelig gerne, men jeg kan ikke finde meget information-Occoquan. Det umiddelbare nabolag er næsten helt centrale amerikanske og derefter to blokke på hver side er øvre middelklasse, mainstream Amerika. Der er vokset op i Queens, new york, jeg er fortrolig med forskellige kulturer, og denne bygning er helt sikkert mange. Din tæt på Potomac Mills mall og lokale Woodbridge restauranter og shopping, med nem adgang til Fairfax county. Kig op anmeldelser på apartmentratings.com. Den gamle lejlighed jeg boede i, var forfærdeligt med en masse bande aktivitet og anmeldelser reflekterer, at jeg bare ikke læse dem, før du går der lol.

Dating I Det Nordlige Virginia Rådgivning By Data

Meetups tæt på Fairfax, Virginia Meetup

Dating I Det Nordlige Virginia Rådgivning By Data

  1. Meetups nær Arlington Virginia Meetup
  2. Teen Opkrævet i Fatale Nedskydning af Northern Virginia Par
  3. Om Susan Eksklusive Matchmaking
  4. Meetups tæt på Manassas, Virginia Meetup

Hver eneste mand, jeg kender, ville give dig, store rekvisitter for at være i stand til at date en attraktiv college senior. (Single kvinder i 30'erne vil hade dig for det, men hvad gør du pleje?) Og tro det eller ej, der er højere læreanstalt kvinder og de seneste gradienter, der er klar til alvorlige forhold. Hvis du kan håndtere en 1,5 times pendler så Stafford vil give dig den mest bang for din sorteper på Fredericksburg linje. Selvfølgelig, hvad der normalt ender med, er en person, der er mere interesseret i for evigt end de andre. Jeg har bare ikke været så heldig at møde den rette person, eller villige til at nøjes med den forkerte. Clifton, Fairfax Station, og Centreville er rart, men stadig kan være tæt på en time, når man tæller det tid til at komme til de VRE station. Den nye udvikling på vandet ser pænt ud, rækkehuse med egen båd glider, men jeg føler, at det tog væk fra nogle af charmen. Når jagt på elefanter, kan du spørge elefanten for rådgivning, eller vil du jage fyr med et busket overskæg, en marven hjelm, flere store kanoner, og et par lange stødtænder på væggen. Jeg vil også gerne Stafford, hvilket ville være en meget nem kørsel til din mand, men en elendig en for dig at komme i Distriktet. Den umiddelbare nærhed, har fået en lidt livligere med nybyggeri, tror jeg, men det er for det meste sket siden vi forlod, og vi får ikke meget tilbage. Ideelt, ville det være et område med gode skoler, da vi vind op der opholder sig i området i 1-2 år (og måske endda købe i samme område, efter vores hus, sælger-hvis vi som område).