Den Cyklus af Dating jeg Går Igennem som en person Med BPD

Hvad Du Behøver at Vide, Når Dating en person Med Borderline

Alt jeg kan sige, er, at jeg er meget opmuntrende, hårdtarbejdende person, og jeg alvorligt overvejede at dræbe mig selv et par gange. Min partner har for nylig set hans terapeut en gang i det sidste år, og han var chokeret over, at jeg ikke forlade ham. Når jeg læser denne artikel, jeg var faktisk ved at kopiere linket og sende det til min mand, så han kunne læse det. Held og lykke til alle jer med BPD, og alle, der kæmper en bpd forhold eller kølvandet på en bpd forhold. Den bedste ting, der vil arbejde er at finde nogen, der har en stærk personlighed og en stærk tillid til, følelse af selvværd, fordi de vil være en til at fortælle dig, nej og sætte deres fod ned. De vil gøre alt, hvad de kan og stoppe ved intet for at holde dig lukker op om dine følelser eller til at gøre dig føle, at det hele er din egen skyld, at de er på denne måde. Bare gå. Aldrig virkelig forsøger at forbedre sig selv på nogen meningsfuld måde, altid forventer alle andre til at sætte i alle ben arbejde. De kan simpelthen ikke tilbyde nogen følelsesmæssig næring for deres partner, og så langsomt dræne dig for din sjæl. Da jeg mødte terapeuten spurgte han mig, om jeg studerede psykologi og vidste, at hans historie, hvorfor skulle jeg vælge en person som ham. Hvis hun er, og hendes følelser er uregelmæssig gå til par terapi med hende og taler med hende om hendes adfærd. En person med BPD, og som er bekendt med, burde allerede være at gøre skridt til at behandle, hvis de ved, at det påvirker deres partner, og hvis de ikke, der er dit svar. Men jeg har fundet, at udviklingen af kærlighed, som i tiltrækning-kærlighed mellem to mennesker har været ud på et sidespor af den følelsesmæssige nød. Jeg forsøger at få hende tilbage med min nye viden, som jeg kan tilpasse sin tilstand, mens hun får hjælp. Du behøver ikke at blive en evig offer, det er et valg, uanset hvor hårdt det er at acceptere, at det er sandheden. Med hans det er konstant kontrol, og hvis du er dating nogen, med BPD rutsjebane er opslidende og skadeligt for dit helbred, lykke og liv.

Dating Borderline Personlighed

Dating Borderline Personlighed

Tegn, Du Kan Være Dating en person med BPD - Borderline

For eksempel afprøvning af et lægemiddel på en person, der er på andre stoffer, ville ikke være en helt præcis skildring af virkningerne af det stof i sig selv. Det er så fucking hårdt at bære denne sandhed, og det sværeste er, at så mange BPD aldrig indse, at DET ER IKKE DIN SKYLD. Det er sjældent at møde nogen, der virkelig identificerer deres forældre, som synderen, fordi det bedrag, er så dyb fra BPD-eller klynge-B mor eller far. Din artikel suger alle håber, at ppl med BPD som jeg selv vil have noget håb i et forhold. Det er svært for mig at pakke mit hoved omkring, fordi jeg har aldrig haft nogen seksuel misbrug eller traumer kan lide det. Jeg elskede dem, jeg gjorde. Mit seneste forhold var en rutschebane af at bryde op og komme tilbage sammen. Filmen Fatal Attraction (ganske fremragende ydeevne ved at Glenn Close) og domstolens seneste tilfælde af Jodi Arias kommer til at tænke. Hun vidste ikke, hvad det var, og efter en kort gå i panik, hun sagde, at hun mener, at hun har BPD og spurgte mig: Så du tror, jeg ikke er normal? Jeg svarede at sige, at hun er normal, men at hun har en tilstand, der har brug for medicinsk opmærksomhed, og at hendes læge kan diagnosticere hende, og hjælpe hende.

Hvis bpd var en person, jeg ville dræbe ham. Lykkeligt. Jeg hader det. Det tog derfra kærligheden i mit liv, og har ladet hende så meget smerte. Jeg tror, at det er op til os, der lider af BPD til at bevise dem på en anden måde gennem vores positive adfærd. Men vi har magt til at erkende, gentagne mønstre af tanker og adfærd, som fører til disse mørke steder. Giv mig nok hoveder op og fortælle mig, som om du virkelig er ked af din annullering også fordi, hvis jeg føler, at det ikke var nogen big deal for dig, jeg vil være ked af det, fordi ALT til en BPD er en big deal. Jeg tror ikke, hun havde BPD, indtil jeg havde en senere samtale med hende. I går. Vi var sms ' e frem og tilbage, og jeg spurgte hende, om hun ville være venlig at fortælle mig, hvad det var at være caretaken for (jeg definerer bevogtning, som at give opmærksomhed, lytter, eller varme med henblik på at få noget tilbage, men ikke tellin den person, der er denne tavse kontrakt og derefter resenting den person, der, når hun ikke er i overensstemmelse med hendes egne). Jeg har ikke BPD eller selv kender nogen, men ser det ud, hvis du ved, at de reagerer negativt ud af disse frygter, at hvis du bekymrer dig om dem, hvorfor gøre det sværere for dem ved at forårsage mere angst og vrede. Hun berøvet mig for at øve min evne til at tænke selvstændigt, til at føle sig sikker i mine valg, for at føle mine følelser, og at have min egen erfaring i forholdet. Den smerte og uro, jeg har skabt i livet af andre, såvel som til mig selv, at det nogle gange har været overvældende. Hun tror ikke det eksisterer, og hun er overbevist om, at jeg på en eller anden måde manipuleres den læge til at diagnosticere hende. Den følelsesmæssige rutsjebane er blevet så intens, (eller normalt), at jeg har ikke selv haft lejlighed til at tænke over, om jeg elsker hende eller ikke endsige udvikle kærlighed til hende.