Skal jeg Gifte mig med En gudfrygtig Mand Der Er Økonomisk

Spørg en Fyr: Dating en Fyr med Finansielle Problemer

De Fire Tegn på Følelsesmæssigt Utilgængelige Mænd

Men hvis du faldt i kærlighed med en person, en derefter en situation, hvor der opstår uden for deres kontrol, og som op til, at pount ting var stor, og du er nødt til at splitte. Jeg vil bare have et godt liv for min kommende familie, og jeg er begyndt at harmes over det faktum, at det lader til, han har ikke været at spare eller ofre som jeg er nødt til at starte en familie. Godt at han har skiftet job to gange forsøger at få flere belastninger, for på vejen, men de arbejdspladser, der ikke kommer i hurtigt nok for ham. At bilen var temmelig billigt, jeg fik, men var nødt til at sætte nogle dæk og arbejde i det, disse 2 biler og det arbejde, jeg skal lægge i det er at sætte en økonomisk belastning for min indkomst. Vi har været sammen i 5 år, det bryder mig ondt, når jeg tænker på ham cuz han stadig har mig på sin sociale medier. Han inviterede mig til sin båd 2 uger siden og brugte hele tid på at diskutere den nye usmagelige job og jobsøgning med lidt følelser. Jeg fortalte ham, at jeg var på vej på ferie, og det gjorde jeg, men da jeg kom tilbage fra ferie, var han arbejder på mit arbejde. Jeg føler mig sååå tornn! Og aldeles forvirret om, hvad jeg bør og ikke bør gøre, til det punkt, jeg miste mit sind. Gør, hvad der er ubehageligt for dig: Fortæl ham, hvad du har brug for fra en mand, så GÅ DIN EGEN VEJ PIGE! xo. Jeg var fuld af bitterhed, når han tilbudt dette, og fortalte ham, at jeg nemt kunne få en anden partner for erhvervslivet venture uden varige den følelsesmæssige smerte, jeg kan opleve, når han går til en depression igen. Han boede også 2 timer fra mig, men var altid glad for at komme ned her for at tilbringe tid sammen med mig en gang om ugen. Jeg spurgte ham: siger du dette, fordi du har fundet en anden eller allerede se en anden, og han sagde nej, jeg har ikke tid til selv at tænke over et forhold lige nu. Helvede, hun kan endda begynde at se andre mennesker.. Men hemmeligt, dybt ned, hun er bare håber og beder, at han vil komme tilbage til en forandret mand. Jeg er i øjeblikket savnet ham så meget og ikke ved, hvad de mener, så har jeg besluttet mig for ikke at ringe eller sende sms og vente og se, hvis han vil være ringe. Lige nu har han prøvet at være et Salg Mand i en Bil selskab, fra den passer til sko til alt, hvad jeg havde brug for at købe ham, fordi der er en dragt krav.

Mænd er konstant fodres med indtryk, at lokke dem til at tro, at self-sabotage adfærd vil belønne dem, og bør videreføres. Jeg føler som om jeg gør præcis, hvad du sagde, at jeg stadig har håb, som kunne mere end sandsynligt være falsk håb, men jeg er så forvirret, jeg rent faktisk ved, hvad de skal gøre. Han har været til fest.kan ikke fortælle, hvis jeg er alt for fokuseret på penge, eller hvis han bruger mig til en sød og nem at ride hårdt tjente høje ende livsstil. Dette flabet mentalitet på relationer er præcis hvorfor at vores skilsmisse sats er så høj, og vores interpersonelle relationer er så upersonligt. Mig og min dame, har 2 små børn, både af os arbejder krævende job i sundhedssektoren, så fravær er ikke en god ting. Og ville også gøre ham til at indse sin situation, da han ikke ved om hans egne problemer. Jeg var også planer om at give ham overraskelser, og få ham til at føle sig speciel, og fortælle ham, at han er værd. Jeg tror, at han primært stresset med hans finansielle problemer og bange for, at min far ville ikke acceptere ham med hans nuværende finansielle situation. Jeg tror, at han tror, at han er værdiløse, og han er bange for, at han ikke vil være i stand til at spare nok penge til vores bryllup.

Jeg går på, men håber fortsat, at tingene bedre og for at han kan komme tilbage til mig en dag. I virkeligheden, har han formentlig ikke selv føler, at han kan have et godt forhold i hans nuværende tilstand.. Hvis du venter for ting at forbedre, kan du vente i lang, lang tid. Han er en ex-Marine og har mentalitet som en Marine og har sagt, at han havde lært at stå på egne ben. Jeg mødte ham, før disse tragedier, og vi var så tæt på en kærlig fast forhold og livet var fantastisk. Nå, jeg vil ikke forlade ham, og jeg fortalte ham, at jeg helt forstår hans situation, og jeg vælger at bo hos ham. I aften, er hans undskyldning var at han var for stresset over sine økonomiske problemer, og han spurgte, om vi kunne gå ud i morgen. Så vidste jeg, at han har nogle finansielle problemer. Jeg hjalp ham med. Derefter, efter et stykke tid, havde vi nogle misforståelser. I aften var det anden gang (i de sidste to uger), at denne mand har opsagt vores planer (lavet i forvejen) i sidste øjeblik. Ikke blot til bedre at forstå, hvordan fyre føler, men for at minde mig selv om, at det handler ikke om mig, og at alt, hvad jeg har at gøre, er at være der for ham. Hvad kaster mig ud er bogstaveligt talt 3 dage før denne, vi var gode, men en uge før vores snak, at hans bil brød ned, hvor han ikke kunne komme og se mig denne weekend.