Amy Nelson Alle Fakta På Markipliers Kæreste

Markipliers Kæreste Amy Nelson, Kender Alle

Så for at forhindre, at den ene af disse to ting fra nogensinde sker bare stoppe med at være ensbetydende med, eller bare ignorere hende helt, indtil du fyre kan forstå, at hun ikke forlade, og at han er tilfreds med hende på en måde, vi kunne aldrig selv begynde at gøre i et liv tid. Og flirtede de alle over Twitter og post cutie billeder sammen og sige alle de rigtige ting, der gør mig til at føle, at dette forhold er til dels funderet i reklame grunde. Og nu hvor jeg ved mere om hende, at hun virker som en fantastisk pige, som også fortjener det bedste og hun er heldig at have endt med en utrolig fantastisk fyr som Mark jeg håber, at de vil sidste for lang tid, og at ingen kommer til skade, jeg elsker at se dem begge lykkelige. Hvad, tror du, DU har den mindste chance for at gøre mærket glad som hun gør, din fucking ulækkert. Jess er en af mine allerbedste venner, og for en stor del af min tid på YouTube, hun var også min kæreste. De begge elsker hinanden så meget, og jeg tror ikke, det vil ændre sig når som helst snart, og for at være helt ærlig, tror jeg han kommer til at gifte sig med hende engang i fremtiden. Så længe alle er glade og ingen er ondt, er det nok bedre bare at lade dette alene, og lade dem leve deres liv. Hun har ikke gjort noget som helst at gøre nogen denne ked af, så jeg bogstaveligt talt ikke forstå, hvorfor du ikke kan lide Amy så meget. Jeg støtter dem, men selvfølgelig er jeg en lille smule af en fan pige, og mit liv ville være komplet, hvis jeg nogensinde kunne møde Mark, lol. Mark, var at lave en komedie skitse, Og havde brug for nogen til at hoppe i med en hest maske skræmme Mark og hans medarbejder ved den tid, Mat. Alt jeg kan se er i sidste ende Mærke vil komme til at kede hende, hun har ingen manerer shes respektløs overfor ham især på livestreams. Hun betragtes som en rebound kæreste. Amy er ved at vænne sig til mængden, og de fleste af os bliver meget venlig til hende, og hun værdsætter i høj grad, at da hun forklarer om hendes snapchat. Er det derfor du fortæller hende at fuckoff væk fra en person, der sandsynligvis ikke vide, at du eksisterer. Hvorfor alle elsker Signe og Marzia og Molly og Mandy, men sende dødstrusler til Mark ' s veninder. Tja, det er primært, fordi der er en masse rygter om, at få spundet bag lukkede døre, der forårsager nogle uretfærdige dom, om folk, der ikke fortjener det (dvs Jess.) Bottom line er, at hun er en utrolig talentfuld person, der fortjener så meget i livet, og jeg ønsker hende det bedste.

Amy Nelson Markiplier Wiki FANDOM drevet af

Er Markiplier Stadig Dating Amy

Hun synes så ned på jorden og slappe, og du kan fortælle, at de virkelig gøre hinanden glade, bare efterlade hende alene:(((. Markiplier første YouTube-kanal blev bandlyst fra YouTube på grund af AdSense spørgsmål, så startede han sin anden kanal MarkiplierGAME, som hans nuværende kanal. Boootcchhh!!! Også jeg stave som en analfabet barnet efter dets hoved blev kastet mod væggen. hahahaha. Jeg dårligt vise ham ud og sutte hans pik hele dagen, og aldrig lade ham gøre youtube, fordi alle disse bieetches syg kll mig for det. Fuck dig. Jeg talte med min egen personlige mening, men skønhed er i øjet af beskueren og hvis Mark mener, at hun er smuk, så det er hvad der betyder noget. Jeg tror, at han holdt det hemmeligt i så lang tid, fordi han var ikke sikker på, om alle var klar til at bortset fra det faktum, at han havde en kæreste. Han regnede med, da hans synspunkter var på vej ned, og der er mærker kæreste var sådan et stort spørgsmål, som han kunne bruge det til at rulle i udsigt. Så før du begynder at skrive dit lille hjerte ud tror bare, at Amy gør ham glad og Mærke gør hende glad så bare bakke ud.

Hvorfor har han ikke fortalt os, og Hvor længe de har været sammen, og hvis hun er den ene.vil de bliver gift. Jeg ved ikke noget om markerer tidligere veninder, fordi jeg ikke tager mig tid til at grave det op og afsløre personlige oplysninger om pågældende person, men. Få at vide mere om det personlige og professionelle liv af Prins harrys kæreste Meghan Markle. Han blev dating Jess indtil februar 2015, Mødt Amy omkring April eller Maj, rejste han på valentines dag til Boston for at være sammen med hende, og alt det der. De handler legende, måske de er nære venner, eller nogle PR-stunt eller noget, der ville holde Fangirls fra ham. Ved at klikke på eller navigere webstedet, accepterer du, at vores indsamling af oplysninger om og fra Facebook ved hjælp af cookies. Mark er glad for. Det er en god ting, at du ikke behøver at lide Amy, men hun atleast desevers din respekt. Fortæl mig det næste timw du starte dating, og måske vil jeg gå og fortælle alle, du er kun en guld-grave stykke skrald, K. Også, at han havde en kæreste før der hedder Jess, at han kun tilstod efter de allerede havde brudt op, som alle synes at have glemt, så han er i det mindste en lille smule dogdy. Helt ærligt, hvis hun er så privat om hendes forhold, det er hendes valg, og det er ikke at Mærke er plads til at give hende oplysninger, så du skal ikke blive vred på ham.