Photobombing niveau Jack Jack og Mark Markimoo

Sen McLoughlin Markiplier Wiki FANDOM drevet

Også han havde en kæreste før der hedder Jess, at han kun tilstod efter de allerede havde brudt op, som alle synes at have glemt, så han er i det mindste en lille smule dogdy. Helt ærligt, hvis hun er så privat om hendes forhold, det er hendes valg, og det er ikke at Mærke er plads til at give hende oplysninger, så du skal ikke blive vred på ham. Han har sikkert holdt det hemmeligt, fordi han ikke ønsker nogen at sende hader hende, men nu, at han ved, hvordan støttende vi er af deres forhold, han er klar til at dele det med verden. Jeg har en dårlig følelse omkring Amy, hvis Varemærke er at læse dette, holde øje med Amy, jeg kendte hende, da jeg var barn. Du er ved at være uhøflig, fordi en masse af du har denne ting, hvor hvis en pige datoer mark eller er involveret med mark y ' all bare begynde at hade hende. Hvis der er noget, jeg er sikker på, at hun forguder Mærke til en vis grad, og føles bare heldig at selv have hans opmærksomhed, så jeg tror ikke, at hun ønsker noget mere end det. Så længe alle er glade og ingen er ondt, er det nok bedre bare at lade dette alene, og lade dem leve deres liv. Jeg dårligt vise ham ud og sutte hans pik hele dagen, og aldrig lade ham gøre youtube, fordi alle disse bieetches syg kll mig for det. Fuck dig. Distribution, visning og links til denne gerning, eller licensen, at det opsummerer skaber ikke et advokat-klient eller andre forhold. Jack har bekræftet, at han er immun over for Mark ' s provokerende og erklærede, at det er umuligt at fornærme den Irske. Han blev dating Jess indtil februar 2015, Mødt Amy omkring April eller Maj, rejste han på valentines dag til Boston for at være sammen med hende, og alt det der. Han valgte hende, fordi han troede, hun var speciel, han valgte hende, fordi hun ikke kunne lide ham for hans berømmelse, han valgte hende, fordi hun kunne lide ham, for ham, og intet andet. CTRL + MELLEMRUM for auto-complete. Alt jeg kan se er i sidste ende Mærke vil komme til at kede hende, hun har ingen manerer shes respektløs overfor ham især på livestreams. Hun betragtes som en rebound kæreste. Jeg er enig i, alle har brug for privatliv, men han har altid været åben til sine fans, og det bare gør mig til at føle, han løj om, hvem han er, og om alt.

Han siger, at han beundrer den måde, at Mærke foretaget YouTube om fans, og ikke de tal, og han følger, at koden lige så meget, som han ville. Hun synes så ned på jorden og slappe, og du kan fortælle, at de virkelig gøre hinanden glade, bare efterlade hende alene:(((. Markipiler på sin egen del har lidt under en række beskyldninger fra fans og andre mennesker insinuating, at han er bøsse. Selv nu, efter et helt år på at kende ham, Jack stadig siger, at han ser op til Mark dyrt og respekterer og bekymrer sig om ham i høj grad. Og jeg må indrømme, at jeg ikke stoler på hende ved første, men jeg har lært at acceptere hende, fordi jeg ved, at hun er troværdig, og at hun kommer ikke nogen steder når som helst hurtigt. Jeg må indrømme, at jeg var kinda suspious i første omgang, men så så jeg, hvordan Amy og klart Markere elsker hinanden. Hans søskende forstærkes af brugen af dette navn adresse til ham, og det blev hurtigt brugt af alle sine kammerater. Jeg er ikke hade på hende, men det er bare en virkelig underlig stemning, som jeg ikke får med andre Youtubers veninder.

Markiplier - YouTube

Jacksepticeye Foreslår, at Markiplier - YouTube

Markiplier Jacksepticeye Forestiller sig - # 1: Jack får en

Som han fortsætter med at producere og sende flere underholdende videoer, hans video seere og generelle popularitet vil fortsætte med at svæve højt. Hvis du VIRKELIG brød sig om Mark ville du være støttende, som han er med, eller bare generelt, komme til at vide mere om hende, før man dømmer hende. Boootcchhh!!! Også jeg stave som en analfabet barnet efter dets hoved blev kastet mod væggen. hahahaha. Jeg tror, at han holdt det hemmeligt i så lang tid, fordi han var ikke sikker på, om alle var klar til at bortset fra det faktum, at han havde en kæreste. Selvom seerne kender ham ikke personligt, kan du fortælle, at han stadig er en stærk, venlig mand med et godt hjerte og intelligent sind. Han plejer at sætte pris på det, eller tage det for en meget længere, så vil jeg foreslå, at du holder op med at være den måde, du er nu. Jeg ved, at Mærket værdsætter feedback fra os som seere, men vi er nødt til at huske på, at han er menneskelig, og at folk er tiltrukket af hinanden. Og flirtede de alle over Twitter og post cutie billeder sammen og sige alle de rigtige ting, der gør mig til at føle, at dette forhold er til dels funderet i reklame grunde. Jeg talte med min egen personlige mening, men skønhed er i øjet af beskueren og hvis Mark mener, at hun er smuk, så det er hvad der betyder noget. Ved første, Jack prøvet seriøst at gøre noget, men efter konstant Mark ' s indblanding er, at han accepterede at deltage i raket-opsendelser.