Hvordan den franske Gøre DatingOr Uanset hvad De Kalder Det

Fransk vs Amerikanske dating: den franske don - Min

5 Kulturelle Forskelle, Du Bør Vide, når en Dating

Problemet med socialt samvær, og derefter komme i en relation, er, at ofte, at der er andre, der er involveret, så afskære er ikke så let. Nogle gange kan jeg begynde at date en pige efter et par uger for at se hende fordi der var blot at forbindelsen; nogle gange tager det meget længere tid, kan forårsage andre ting kom op, og mulighed for at gnist tog længere tid at udvikle. Men Mest franske folk vil have en anden relation linet op, inden de forlader deres nuværende for frygt for at være enkelt. I London efter 120 pounds i øl for dig og din date, du er ligeglad, hvad de vil se ud i 10 år. Efter et par gange, du kunne lige så godt have været på et par 'dates'- men uden den vidunderlige mave vender sig og fanciness og selv-evaluering osv. For eksempel, jeg er i øjeblikket dating med min kæreste, og i et par år, hvis vi er stadig dating, så vil vi blive gift. Jeg føler, at det gør mig til en bedre person, og hvis vi får ind i et forhold, (denne idé er fra Dan Savage ), han holder du op til den standard, der gør dig bedre person, du var projektering. Fik kysset den aften, vidste ikke hvad de skal tænke præcis af hende, som vi har kun kendt hinanden i tre timer, og vi var stadig temmelig gådefuld til hinanden på forskellige punkter. Hurtig og nemt, kan du gå til timer, men kan også skæres af, så du ikke spilder en masse tid og kan stadig står over for den person igen, hvis nødvendigt. Jeg har ALDRIG hørt om et fransk par, dating for uger (og du har helt ret, der er ingen ord for dating). Også, jeg har været i et par samtaler med kvinder, hvor jeg vil fortælle dem, at jeg har betalt, og at de ville blive chokeret. De kulturelle forskelle mellem Canada og nogen Stat i USA, er der virkelig ingen, der er større end dem, der er mellem de enkelte stater selv. Mest det første-tredje datoer revner for mig (uanset om dette betyder, at opdele alt eller en person, der betaler for de film (eller spil, eller drikkevarer, etc.), og den anden køber måltid eller en anden del af dato. Mens jeg prøver at få det bedste ud af min New York liv, jeg er i konstant forskning af alle ting fransk. Eller endnu vigtigere, vi kan begge ønsker forskellige ting fra et eksklusivt forhold, eller på andre tidspunkter ingen sammenhæng overhovedet.

Dating I Frankrig Vs Usa

Franske kvinder har tendens til at ignorere spørgsmålet, og IKKE fordi de er usikre på, om de er i et eksklusivt forhold (som artiklen antyder), men snarere fordi franske tendens til at ignorere spørgsmålet om ægteskab helt; som det fremgår af det stigende antal forhold, der er enige om at få børn, men er ikke interesseret i at blive gift. I Schweiz (tilbage i de tidlige 1990), tog jeg en kollega ud for Kinesiske fordi jeg ville have nogen til at tilbringe aftenen med, og hun gav mig googley øjne hele aftenen. Jeg tror til dels grunden til, at der er mindre dating er årsag til at der er så mange flere sociale områder, hvor mennesker samles, og du kan støde ind i den samme person, igen og igen. Den sociale interaktion i de Forenede Stater med hensyn til dating er meget forskellig fra resten af verden, at folk hader tvetydighed. Nogle gange får jeg følelsen af, at nogle Amerikanere forstår ikke, at forskellene mellem de Europæiske lande er langt større end forskellene mellem de AMERIKANSKE stater. Dating har været udviklet af mænd, til at behage kvinder, for at gå i seng med dem, lad os se sandheden i øjnene. Dating er defineret i Wikipedia som en form for frieri; eller at handle for at møde og deltage i nogle gensidigt aftalt social aktivitet. Europa ting, som ikke normalt kommer fra Amerikanere, og mindre ofte fra Europæerne, sandsynligvis fordi Europæerne ikke se Europa som en ting, mens Amerikanerne er mere tilbøjelige til at se Usa (og Europa), som en ting.

Største forskel mellem dating i Frankrig og

Så jeg finde dating i Amerika samtaler om emner, hvor der som i Europa, selv hvis du dato intellektuelle, de er ganske tilbageholdende med at tale om det. Jeg må indrømme, at dette kontinuum kaster mig for en løkke en hel del, fordi alle synes at indtaste et andet sted og forventer, at det at være uden et ord forstås. Hvis du møder nogen, du virkelig gerne, bare du ikke ønsker, at der skal være nogen normed ritual, der ville afgøre, om det virker for nogen af jer. Jeg har altid troet, at det var dybest set forventes af mig, at jeg var eksklusiv, med den person, jeg gik ud på den dato, i det mindste på det tidspunkt af vores date(s). Det var som om hver dag var en episode af dating-serie for hende - med en tilfældig fyr i det offentlige ville spørge hende ud en gang om ugen. En gang, bare for helvede det, jeg fortalte en psykologi store fra University of Maryland at en offentlig trappe var en del af den spanske Trappe, som hun havde aldrig selv hørt om. Hun skriver for Nem fransk og inviterer dig til at slutte sig til hende i at opdage de lang-time favoritter, skjulte skatte, og som man ikke må gå glip af højdepunkterne i Frankrig. På y va. Jeg har multliple leverandører, som jeg bruger; jeg gør ingen forpligtelser, og samtidig altid give det udseende af, at en exlusive engagement, er alt jeg er jeg på udkig efter. Men det, vi har, er: kender du en pige du kan lide, og på et tidspunkt spørger du hende ud til en kop kaffe, en drink, middag eller whatever - for mig, det er at gå på en dato. De mennesker, som jeg går på en enkelt date med, selv hvis jeg beslutter ikke at se dem igen, gør mig til et bedre menneske, fordi de forsøger at imponere mig.