Rammen identifikation af billednummer - Classic

Rammen Dating - Holdsworth Cykler

Det har en butik klistermærke, hvor der står: Leveres eller Renoveret af ARTHUR CAYGILL CYKLER RICHMOND NORTH YORKSHIRE. Denne er lavet af 2nd generation 753R) REDIGER Marts 2018 fik jeg dette som et nøgent billede fra en eBay sælger i STORBRITANNIEN. Nogen der bor i nærheden af mig har en Super Mistral Fastback, som er den samme som den Professionelle bortset fra fastback plads bliver ved med at gøre det lidt stivere og lettere. Selvfølgelig Shimano decals blev tilføjet noget af en tidligere ejer, og vil være den første ting at gå. Gaflen har et større rake end de fleste af de Professionelle, jeg har set, men jeg har set nogle med, at mængden af rake. Jeg har sammenfattet alt det, jeg har lært i afhandlingen, under følgende Flickr foto: Du bør være i stand til at finjustere dine frames' alder skøn. På grund af de fancy kabelsko det ser ud til at blive rigtig gamle, og på den nederste beslag er skrevet 7229 (formentlig stelnummer), og også på hovedet i forhold til, at antallet 110. Jeg tror, at det 531 mærkat på downtube ikke var på cykel (måske også dem på gafler), men da min far købte det, fik han at vide, at det var 531. At de billige slangen er et hoved skraber! 1973 Professionelle, der stadig er en bar frame SN 35024 1984 753 SN 841117 AC (Lidt af et mysterium ramme. Det er en integreret sadelpind bolt, der er karakteristisk for en butik, opbygge samt chunkier sæde ophold wraparound. Gætter på at de brugte dem efter alle, på mindst én model. (foto venligst udlånt af UK Letvægtere, cykel, der ejes af John Gray, tak). Jeg har ændret et par ting, da dette billede blev taget, og det har nu en anden sadel og fendere. Jeg synes det er en god del af grunden til, Norman Kilgariff gav op online rådgivning re dating rammer med et nummer. Jeg tror ikke, de var til rådighed, selv (måske med undtagelse af Huret eller Simpleks specifikke modeller), når denne ramme blev bygget, men alt er muligt. Jeg fandt denne eftermiddag, at decal headbadge dækker op to nittehuller fra, hvor en metal headbadge engang boede.

Dating Holdsworth Ramme

Rammen Dating - Holdsworth Cykler

Brug for hjælp dating en Holdsworth frame - Side 2 - Cykel Fora

De mindre WF Holdsworth Putney shop fra 1965 til 1975, der anvendes af et nummersystem, der begyndte med to betydende cifre år for at opbygge. Mærkaten er standard diagonal 531 med dekorationer, der matcher 1977-midten af 80'erne, men mistral ændret til 531ST i 1983 og tilføjet øjne for to flaske bure. Jeg er ikke bekendt med alle modeller, men dette websted bør give timevis af stirrer: de Fleste af de tidlige modeller havde ikke brug Nervex Pro kabelsko eller BB skaller, det er noget jeg bare ikke forbinder med Holdsworth: fancy kabelsko, ja, Prugnat kabelsko, ja. Spekulerer på, hvad der ellers (som BB kabel-guide på drevside (kun?) var tilføjet, når brazer var i orden. Normalt maling pinde så dårligt til chrome, der kemisk fjernelse er forholdsvis let og hurtig på en fuldt forkromet stel. Jeg var over i England i sidste måned, og vi tog disse billeder uden at rense cyklen først, men det viser sig, at det stadig bliver brugt jævnligt, på trods af det engelske vejr. Den sædvanlige holdsworth skjold (som på min '88-modellen) er der ikke, og cyklen har ikke været re-sprøjtes, mens vi har haft det. De fleste af dem, jeg husker brugte en enklere slæbe end Nervex, og med den buede bremse bridge ville jeg gætte 60'erne.

  1. BILLEDE NUMMER CYKEL DATING GUIDE Online
  2. Holdsworth Cykel-Serienummer - menupriority
  3. Rammen identifikation af billednummer - Classic
  4. holdsworth cyklens stel eBay

Dating Holdsworth Ramme

I år 76 til 85 Clauds og Holdsworths blev alle klumpet sammen af fabrikken på Oakfield Vej i samme nummereringssystem. Fra Hvad jeg kan se fra mine lister er, at Holdsworth startede med 4-cifrede tal går tilbage til 1940'erne og i begyndelsen af 1950'erne gik til et 5-cifret nummer, som blev et 6-cifret nummer i 1970'erne, som varede i 1980'erne. Hvad jeg har lært re Holdsworths og Claud Butler er blevet hentet fra websteder jeg er sikker på, de fleste er klar over, som Norman Kilgariff ' s hjemmeside, Klassiske Letvægtere og Klassiske Rendezvous. Derefter igen i løbet af de Holdsworth æra vises det enkelte butikker var ved hjælp af deres egen nummerering systemer og jeg har endda hørt historier om bygherrer bare stempling på alle gamle numre. At dømme efter, hvad der er: det er mest sandsynligt en høj kvalitet Britisk billede af 531 eller i det mindste delvist 531, og sandsynligvis fra engang i mellem slutningen af 50'erne og begyndelsen af 70'erne, Men jeg er ikke overbevist (endnu) om at det er en Holdsworth. Se min forklaring på et Andet fingerpeg om, kan være kode på bagsiden af Suntour Cylone GT bagskifter (under forudsætning af original), at datoer måned og år for produktion. Som jeg siger, jeg snakkede med en fyr, der arbejdede på fabrikken, indtil virksomhed, der sælges, der siger, at de var ved at lave 200 billeder per uge i midten af firserne. Ikke desto mindre, da det stødte alligevel, hvad ville du sige til serienummeret 1492 på BB og gaffel steerer af en Holdsworth-lavet Claud Butler. Anden end at, sædet cluster helt sikkert point til Holdsworth, og at dømme ud fra de manglende loddet på shifter chefer og kabel-vejledninger, vil jeg gætte på 70 til meget tidlige 80'ere.men jeg er ikke ekspert. Pete. Jeg har haft en Holdsworth til 20 år fra ny, men den cykel i spørgsmålet her er en meget ældre Holdsworth, der tilhører min far.